Ελάτε σε επαφή μαζί μας στο email: info@ellhnikhkosmokratoria.com
Θέση:
Ελληνικός Πολιτισμός - Άμεση Δημοκρατία - Κοινωνική Αλληλεγγύη - Πατριωτισμός
Διεύθυνση:
info@ellhnikhkosmokratoria.com
Αθήνα
Αττική
Ελλάδα
Κινητό:
Κιν. 6944-807842
Αποστείλετε ένα Email
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:

Ell.Kosm.Irodotos

Επικοινωνείστε μαζί μας...

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για παρατηρήσεις, ερωτήσεις, εντυπώσεις ή για αποστολή κειμένων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στην παραπάνω φόρμα επαφής.

Επίσης εάν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ στείλτε μας μήνυμα στο email μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στην ίδια φόρμα επαφής με:

Όνομα, Επίθετο, Ηλικία, Επάγγελμα, Πόλη διαμονής και Εκλογικών δικαιωμάτων, Τηλ. κινητό.

Όλα τα δημιουργικά στοιχεία πέραν πολιτικών ή κομματικών ταυτοτήτων με πίστη αταλάντευτη στον ιερό αγώνα μας είναι ευπρόσδεκτα στην Ελληνική Κοσμοκρατορία σε όλους τους τομείς - Κίνημα Ελευθερίας - Ευημερίας - Ανάπτυξης - Άμεσης Δημοκρατίας.

Η πραγματοποίηση των στόχων μας και του οράματος μας για μια μια Ελλάδα στον 21ο αιώνα ανεξάρτητη, κυρίαρχη και ηγέτιδα δύναμη παγκοσμίου βεληνεκούς σε όλους τους τομείς αποτελούν συλλογική προσπάθεια όλων μας και ειδικά όσων έχουν συνειδητοποιήση την αξία του Ελληνισμού και την κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα.

Περιμένουμε την αποστολή των θέσεων σας και την επαφή μαζί σας.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ σε όλους τους τομείς