ellkosmokosmosmas1

 

Η Παρακμή του Ελληνικού Πολιτισμού είναι σήμερα πέρα για πέρα εμφανής, και η πρώτη απόδειξη είναι οι χλιαρές αντιδράσεις του Ελληνικού λαού στα αίσχη που γίνονται ενάντιων του. Η χλιαρότητα όμως αυτή απορρέει από ένα γεγονός που μπορεί να φαντάζει ασήμαντο μέσα στο μικρό ορίζοντα που περιόρισε (κακώς) ο εχθρός τη σκέψη μας που μπορεί όμως με την κατάλληλη υψηλή στρατηγική (όπως αποδείχθηκε) να γίνει παράγων της Νίκης ή της Ήττας. Η κενότητα στον κόσμο των ιδεών, έχει ως συνέπεια την μείωση των ψυχικών αποθεμάτων και εν τέλει την εγκατάλειψη του αγώνα και την υποδούλωση στο Καθεστώς, διότι, όση σωματική δύναμη και να υπάρχει αν η ψυχή καταληφθεί τα υπόλοιπα θα πέσουν χωρίς αντίσταση.

Η ουσία του αγώνος βρίσκεται στην αγωνιστική ψυχολογία η οποία δημιουργείται από την φροντίδα του εαυτού μας και την δράση μας για την κυριαρχία των ιδεών μας και την επαναφορά του Ελληνικού τρόπου ζωής και της Ελληνικής σκέψης.

Ο Ιερός αυτός Σκοπός - Όραμα είναι πρόθεση όλων των Ελλήνων και είναι κάτι που ξεφεύγει εντελώς από την οριζόντια πολιτική αντίληψη των συστημικών ολιγαρχιών οι οποίες σκοτώνονται μεταξύ τους για προώθηση των δικών τους συμφερόντων εις βάρος των άλλων, κάτι που οδηγεί σε επικίνδυνα μίση που διχάζουν και πληγώνουν τον Ελληνισμό και δίνουν αφορμές στα παραμάγαζα της ολιγαρχίας να χτυπούν και να αμαυρώνουν τα ιδανικά μας ως "ρητορικές μίσους" ή "αιτίες πολέμου και κοινωνικής αναταραχής" λες και το αίσχος που ζούμε σήμερα είναι το απαύγασμα του "χρυσού αιώνα της Ειρήνης".

Για να πούμε όμως τα πράγματα με το όνομα τους οι παράγοντες που οδηγούν στην παρακμή του πολιτισμού και την μετατροπή των ανθρώπων σε άβουλες εκμεταλλεύσιμες μάζες έχουν όνομα και "εισβάλουν" καθημερινά στα σπίτια μας με σκοπό την υποβάθμιση της αντίληψης μας και της ύπαρξης ως ανθρώπινα σκεπτόμενα όντα... 

Οι παράγοντες - στυλοβάτες του παρασιτικού συστήματος είναι:

1. Εξ' αρχής το παρασιτικό κεφάλαιο το οποίο έχει μια υλιστική αντίληψη και είναι επιρρεπής στην χρηματοπιστωτική διαφθορά...

2. Ακολουθούν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που εφαρμόζουν την πολιτική "Μη Μιλάς Εσύ - Μιλάμε Μονό Εμείς" καταργώντας την ουσία της Δημοκρατίας που είναι ο Διάλογος και η Διαβούλευση και σε συνδυασμό με τον ψυχικό βιασμό που εφαρμόζουν στον τηλεθεατή για το "κάλο και το κακό" κερδίζουν επάξια το βραβείο της πιο οργανωμένης και καλοστεκούμενης Φασιστικής Δικτατορίας που δημιουργήθηκε ποτέ, βέβαια, το αισιόδοξο της όλης φάσης είναι ότι επιτέλους η παθητική αντίσταση σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση αποδυνάμωσε την "ποιότητα" του μέσου (που ήταν ένας τρόπος να κρατά τα "πρόβατα στο μαντρί") όσο και την αξιοπιστία του (καθώς μόλις το 10% του πληθυσμού εμπιστεύεται τους νταβατζήδες των καναλιών) και... 

3. Εν τέλει έχουμε και τον πολιτιστικό παρασιτισμό που με την προώθηση "αξιών" όπως η πολυπολιτισμικότητα, η Ελληνοφοβία, τα ναρκωτικά, η πορνεία, η αντιαισθητική πολιτική της "μόδας", ο ατομισμός, ο φεμινισμός κατά της θυληκότητας και πολλά άλλα (μεταξύ των οποίων και η καπήλευση και διαστρέβλωση των παραδοσιακών φιλοσοφιών) έχει κάνει τον πολιτισμό να ταυτιστεί με την έκφραση της πολιτιστικής κατάρρευσης που προβάλει ο ίδιος αυτός δυνάστης.

Όμως εν τέλει τα φωτεινά μυαλά και οι αγωνιστές αντιδραστικοί ενάντια στην παρακμή συσπειρώνονται κάτω από το λάβαρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ καθώς βλέπουν ότι είναι ο μόνος οργανισμός (και χρησιμοποιώ τον όρο οργανισμός διότι είμαστε κάτι ζωντανό) που αντιπροσωπεύει τα Ελληνικά ιδανικά και έχει τις πολιτικές και κοινωνικές θέσεις για έναν καλύτερο κόσμο από αυτόν του σήμερα.

Εμείς δεν είμαστε ένα κίνημα που έχει σκοπό την αυτοϊκανοποίηση της εναντίωσης σε φαντάσματα και αοριστολογίες. Ξέρουμε τους εχθρούς μας και ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε για την Ελλάδα των Ονείρων μας.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΘΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΛΟΣΣΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ (ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ), ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ, ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

 
Χαράλαμπος Ζωγράφος
Ελληνική Κοσμοκρατορία σε όλους τους τομείς