provataantistasi

 

Όταν μέχρι χθες βγάζαμε στο μπαλκόνι μας την Ελληνική σημαία, μας χαρακτήριζαν Εθνικιστές. Σήμερα ο κομμουνιστής Υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης προέτρεψε όλους τους Έλληνες να αναρτήσουν στα μπαλκόνια τους την ελληνική σημαία...μας προέτρεψε δηλαδή να γίνουμε εθνικιστές...!!! Σήμερα, μέχρι και ο πρώην αναρχο-ακροαριστερός Καραμπελιάς και ο νεοφιλελεύθερος Τζήμερος, δηλώνουν εθνικιστές...Αλήθεια τι γίνεται εδώ; Δεν μπορώ να το πιστέψω...!!!

Όταν λέγαμε ότι η Τουρκία δεν έχει θέση στην Ευρώπη οι εθνομηδενιστές, ως συλλογική ψυχική νόσος, μας έλεγαν, πως έχει θέση.

Όταν λέγαμε,ότι οι "γκρίζοι λύκοι" έχουν διεισδύσει μέσα στο Μαξίμου και ΥΠΕΞ και έχουν επιβάλει την επεκτατική πολιτική της Τουρκίας στους υψηλόβαθμους πολιτικούς και διπλωματικούς παράγοντες μας έλεγαν συνωμοσιολόγους, μέχρι που επιβεβαιωθήκαμε και απέβαλλαν την κ. Τελαλιάν...!!!

Όταν λέγαμε ότι η Τουρκία εξοπλίζεται για να μας πολεμήσει, μας έλεγαν, ότι δεν αισθάνονται καμιά απειλή αυτοί και ότι τάχα μου εμείς είμαστε φοβικοί και κινδυνολογούμε...!!!

Όταν λέγαμε ότι η Τουρκία θέλει θα μας πάρει νησιά και θάλασσες, μας έλεγαν....κάτι πρέπει κάτι να της δώσουμε να μην είμαστε "μοναφαγάδες"...!!!

'Όταν λέγαμε ενισχύστε τις κρατικές δομές και το Εθνικό Σύστημα Υγείας μας έλεγαν κρατιστές, μέχρι που τους νεοφιλελέ ακόμα και ο κορονοιός τους διέψευσε πανηγυρικά και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν.

Όταν λέγαμε ότι η Τουρκία παράγει μετανάστες και τους στέλνει ως εισβολείς στην Πατρίδα μας, μας έλεγαν ότι τάχα μου πρέπει να είμαστε ανθρωπιστές, να τους πάρουμε και τους δώσουμε και κίνητρα για να αυξηθούν οι ροές.

Μας έλεγαν επίσης:

Ότι δεν μπορούσαμε, τάχα, ούτε καν να τους αποκαλούμε «παράνομους» – μόνο «παράτυπους» (που είναι κάτι εντελώς διαφορετικό…), τώρα μας τα λένε αλλιώς...!!!

Ότι το Διεθνές Δίκαιο «επιβάλει», τάχα, να δώσουμε «άσυλο» σε όλους όσους του ζητάνε, τώρα μας τα λένε αλλιώς.…!!!

Ότι δεν μπορούμε, τάχα, να τους κρατάμε σε «κλειστά» κέντρα…τώρα μας τα λένε αλλιώς...!!!

Ότι, είμαστε τάχα, υποχρεωμένοι να δίνουμε «άσυλο» σε όποιον το ζητάει, ακόμα και αν μπαίνει παράνομα στη χώρα – και ύστερα να τον φιλοξενούμε και να τον περιθάλπτουμε επ’ αόριστον, τώρα μας τα λένε αλλιώς...!!!

Και το σημαντικότερο:

Μας φοβέριζαν πως, αν αρνηθούμε κάποιο απ’ όλα αυτά – πολύ περισσότερο αν τα αρνηθούμε όλα – τότε θα υποστούμε «διεθνή κατακραυγή», «διεθνή απομόνωση» και «διεθνείς κυρώσεις», θα «διασυρθεί» η Ελλάδα στη διεθνή κοινή γνώμη…Γι’ αυτό έπρεπε, τάχα «να μάθουμε να ζούμε με το πρόβλημα», το οποίο εμάς μας ξεπερνούσε και κανείς Ευρωπαίος δεν έδειχνε την παραμικρή διάθεση να μας βοηθήσει…τώρα μας τα λένε αλλιώς...!!!

Όλα αυτά που μας έλεγαν ήταν πέρα για πέρα ΨΕΜΑΤΑ...!!! Και όλα αυτά διαψεύστηκαν μέσα σε λίγες ώρες, δικαιωθήκαμε πανηγυρικά Έλληνες μου.

Τώρα ξαφνικά μας λένε, δεχόμαστε ασύμμετρη απειλή στα πλαίσια υβριδικού πολέμου από τη Τουρκία και αναμένεται το μεγάλο κτύπημα, κατά το βουλευτή κ. Συρίγο, τώρα απομένει να φτιάξουν τείχη προστασίας και όχι κοτετσο-φράχτες σαν αυτούς που έχουμε ήδη στον Έββρο...Να φτιάξουμε ισχυρές κρατικές δομές υγείας, απομένει να εξοπλιστούμε ψυχικά και στρατηγικά για να επιβιώσουμε ως ΈΘΝΟΣ.

Όλοι αυτοί θα πρέπει να τρυπώσουν σε κάποιο λαγούμι και να μην κυκλοφορούν δημόσια, για τα όσα δεινά οι ίδιοι μας προκάλεσαν τόσα χρόνια, διαλύοντας το κράτος και αβαντάροντας την ισχυροποίηση και την προκλητικότητα του εχθρού του γένους, Τουρκίας...!!!

Έλληνες μου εμπρός και ψηλά το κεφάλι για τη σωτηρία του Έθνους μας για εμάς είναι πλήρης η δικαιωσή μας...!!!

 

Λάμπρος ΧουλιαράςΑνώτατος Αξιωματικός ε.α.
Υπεύθ. Εθνικής Στρατηγικής και Ασφάλειας - ΑΟΖ - Ορυκτού Πλούτου και Δημογραφικής Ανάπτυξης
Ελληνική Κοσμοκρατορία σε όλους τους τομείς