mko1 1

 

Βαρύς ο φετινός χειμώνας στη χώρα μας και ίσως κάποιοι να σκέφτονται από τώρα την άνοιξη και τη βελτίωση του καιρού. Με την καλυτέρευση των συνθηκών όμως θα αυξηθούν και οι αριθμοί των παράνομα εισερχόμενων απρόσκλητων νέων κατοίκων της χώρας. Και όχι μόνο αυτό. Θα αυξηθούν και οι θεατρινισμοί της ευαίσθητης και πονόψυχης αριστεράς.

Με φόντο πνιγμένα μικρά παιδιά, μας θέτουν το δίλημμα να τους βουλιάξουμε (τις καλοφτιαγμένες και τεράστιες πλέον χάρη στις ΜΚΟ φουσκωτές βάρκες) ή να τους αφήσουμε να περάσουν στη χώρα μας; Αυτό όμως είναι ουσιαστικά ένα ψευτοδίλημμα.

Το πραγματικό ερώτημα είναι άλλο. Θα επιτρέψουμε στις ασυνείδητες βιομηχανίες του Ευρωπαϊκού βορρά να εισάγουν φθηνά εργατικά χέρια και όσοι περισσέψουν να εγκατασταθούν εδώ αντικαθιστώντας μας και σβήνοντάς μας εθνολογικά ή θα τους εμποδίσουμε να εισέλθουν και όσοι εισέλθουν να τους στείλουμε πίσω στις χώρες τους;

Η αριστερά στην αναζήτηση νέων μελλοντικών ψηφοφόρων με τη δημιουργία ενός νέου προλεταριάτου, συμμαχεί με τους κεφαλαιοκράτες της Γερμανίας αδιαφορώντας ουσιαστικά για τους ίδιους τους «μετανάστες». Αν πραγματικά ενδιαφερόταν θα πίεζε όλα αυτά τα δισεκατομμύρια που ξοδεύονται προς χάριν της φροντίδας των «μεταναστών» και που γεμίζουν τις τσέπες ΜΚΟ, να διατεθούν για τη καλυτέρευση των συνθηκών στις χώρες προέλευσής τους.

Πόσα έργα υποδομών και επενδύσεις θα μπορούσαν να είχαν γίνει στην Αφρική και την Ασία αντί να διατίθενται στη συντήρηση των νέων αυτών «Ευρωπαίων»;

Η δε αναλγησία της αριστεράς φαίνεται και στο εξής. Η ανθρώπινη ζωή έχει όντως μικρή αξία στο μουσουλμανικό κόσμο. Γι’ αυτό και βλέπουμε κάθε μέρα έγκυούς γυναίκες να κάνουν το επικίνδυνο ταξίδι μέχρι την Ευρώπη. Προσωπικά δε μπορώ να φανταστώ άσχημες οικονομικά συνθήκες πέρα από τη πείνα που βίωσε ο πατέρας μου στη κατοχή, που θα με έπειθαν να κάνω ένα τέτοιο ταξίδι με την έγκυο γυναίκα μου. Και σε χώρες όπως το Πακιστάν ή στη βόρειο Αφρική δεν πεθαίνουν από τη πείνα όπως στην Ελλάδα του 1941.

Άλλες όμως οι οικογενειακές αξίες οι δικές μας και άλλες των Ασιατών και Αφρικανών μουσουλμάνων.

Οι «φιλεύσπλαχνοι» αριστεροί όμως γιατί ενθαρρύνουν αυτά τα ταξίδια από ΜΗ εμπόλεμες χώρες; Γιατί ενθαρρύνουν τη δημιουργία συνθηκών θανάτου για μικρά παιδιά; Προς χάριν του πολιτικού οφέλους και για κάποιους και για το οικονομικό όφελος.

Όσον αφορά την εθνολογική μας αλλοίωση ως και εξαφάνιση, αυτή είναι το κερασάκι στη τούρτα. Στο δρόμο προς τη πολιτική κυριαρχία, επιτυγχάνουν και τη διάλυση της φυλετικής, θρησκευτικής και κοινωνικής μας συνοχής. Οι εγχώριοι κομμουνιστές μισούν κυριολεκτικά το έθνος στο οποίο ανήκουν και τη θρησκεία των προγόνων τους. Το τρίπτυχο Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια πάντα στεκόταν εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Κλείνοντας, έχοντας τα παραπάνω υπόψιν, προκαλεί θλίψη αλλά και υποψίες ως προς τη προέλευση και το σκοπό της η πρόσφατη ανακοίνωση του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως...

 
Γεώργιος Μανωλόπουλος
Υπεύθυνος Εξωτερικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων
Ελληνική Κοσμοκρατορία σε όλους τους τομείς