ellinismos 

Η γνωστή «δήλωση» για τους Έλληνες, του Χεντρι Κισσεγκερ: «Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι΄ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας ενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, κτλ.», ακόμα και αν δεν είναι αληθινή, είναι πλέον πραγματικότητα σήμερα και ως τέτοια οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε, να την καταγράψουμε, να την αξιολογήσουμε και να πράξουμε, βάση ενός εκπονηθέντος εθνικού στρατηγικού δόγματος, ακριβώς προς την αντίθετη φορά.

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι η Ελλάς, οι Έλληνες και ο Ελληνισμός βρίσκονται υπό διωγμό, βάλλονται πανταχόθεν, προκειμένου να συρρικνωθούν, να μην έχουν αποθέματα και να μην δύνανται να αναπτυχθούν, όπως είναι το πεπρωμένο τους. Το Εθνικό μας στρατηγικό δόγμα, οφείλει να αναζητήσει τα αίτια, τις αφορμές και να κινηθεί τάχιστα ακριβώς προς την αντίθετη φορά.

Οι πολέμιοι του Ελληνισμού και της Ελλάδος, έθεσαν ως βασικές στοχεύσεις τη Γλώσσα, την οικονομική ανάπτυξη και αυτάρκεια της, τη στρατιωτική της δύναμη, την υπογεννητικότητα σε συνδυασμό με την αποδήμηση των νέων Ελλήνων προς το εξωτερικό, την αθρόα λαθρο-εισβολή και τη πληθυσμιακή αλλοίωση της για να την καταστήσουν μια πολυεθνική χώρα. Όλα σημαντικά, πρώτιστο όμως το τελευταίο, γιατί επηρεάζει και όλα τα άλλα, για αυτό και η προετοιμασία για την εξύφανση των αρνητικών της αποτελεσμάτων, μελετήθηκε και οργανώθηκε, 45 χρόνια τώρα, με γλυκό, ήπιο αλλά και με μεθοδικό τρόπο έτσι ώστε να μην ξυπνήσει ο λαός και αντιδράσει στις βουλές των οργανωτών.

Τα τελευταία, 45 χρόνια:

1) Στην αρχή έβαλαν κατά της Γλώσσας μας και της παιδείας μας. Συνεχίζοντας:

2) Έπληξαν το θεσμό της οικογένειας, με την τροποποίηση του οικογενειακού δικαίου, την δημιουργία των φεμινιστικών κινημάτων, την καθιέρωση νέων οικογενειακών μοντέλων προβολής και διαβίωσης και την ώθηση της συζύγου προς αναζήτηση εργασίας έξω από την οικία, δήθεν χάριν της οικογενειακής ευμάρειας και οικονομικής αυτοτέλειας.

3) Επέβαλλαν, την καταχρηστική διαδικασία γέννησης στην Ελλάδα, με την μέθοδο των καισαρικών τομών καθώς και τις άσκοπες, αναιτιολόγητες και πολλές φορές παράνομες εκτρώσεις.

4) Παρότρυναν τον αγροτικό κόσμο στην αστυφιλία, με αποτέλεσμα να ερημώσει η ελληνική ύπαιθρος και αποδυναμωθεί ο πρωτογενής τομέας.

5) Την με ευκολία παρότρυνση των Ελλήνων προς αποδημία, ειδικότερα των νέων και σπουδαγμένων, προς αναζήτηση εργασίας με καλύτερους όρους αμοιβής, εξαιτίας της φτωχοποίησης και οικονομικής αδυναμίας που μεθόδευσαν σε βάρος της χώρας μας. Έτσι ώστε μαζί τους στο εξωτερικό να πάρουν και τους νεοέλληνες που θα γεννούσαν.

6) Αύξησαν τις φορολογικές επιβαρύνσεις θέτοντας υπό διωγμό τις πολύτεκνες οικογένειες σε αντιδιαστολή των χορηγημένων εθνοκτόνων επιδομάτων που τροφοδοτούν κατά βάση τους Αλλογενείς και τους φοροφυγάδες.

Πέτυχαν ο ελληνικός πληθυσμός να καταρρεύσει δημογραφικά.

Η δημογραφική κατάρρευση του ελληνικού πληθυσμού ξεκίνησε αθόρυβα στη δεκαετία του 1980, όταν οι ετήσιες γεννήσεις μειώθηκαν από τις 150 στις 80 χιλιάδες σήμερα και αντίστοιχα η γονιμότητα των Ελληνίδων έπεσε κάτω από το όριο ανανέωσης των γενεών (2,1 παιδιά ανά γυναίκα), φθάνοντας μόλις στα 1,3-1,4 παιδιά ανά γυναίκα.

Για περισσότερο από μια 35ετία λοιπόν, κάθε Ελληνίδα δεν γεννά καθόλου ή γεννά λιγότερα από τα δύο παιδιά που απαιτούνται, ώστε (κατά μέσο όρο) να φέρει στη ζωή μια κόρη που θα την αντικαταστήσει, και άρα κάθε γενιά γυναικών είναι μικρότερη από την προηγούμενη. Αυτή είναι η "περίφημη" παγίδα χαμηλής γονιμότητας στην οποία όταν εγκλωβίζεται ένας πληθυσμός, εισέρχεται σε ένα αυτοτροφοδοτούμενο και ως εκ τούτου ασταμάτητο καθοδικό σπιράλ...

Αν στα ανωτέρω λάβουμε υπόψη, το γεγονός, ότι στις ανωτέρω φθίνουσες γεννήσεις συμπεριλαμβάνονται και οι συνεχώς αυξανόμενες γεννήσεις αλλογενών και ΡΟΜΑ, που κατά βάση είναι πολύτεκνες οικογένειες, τότε ή κατάσταση δραματοποιείται μέρα με τη μέρα.

Επίσης οι μεταναστευτικές εισροές της δεκαετίας του 1990 και εντεύθεν, οι γεννήσεις των αλλοδαπών (περίπου 20% στο σύνολο) "μασκάρησαν" κάπως το ελληνικό δημογραφικό πρόβλημα.

Ως σύνολο λοιπόν ο πληθυσμός της χώρας παρέμεινε περίπου σταθερός στη δεκαετία 2001-2010, αλλά στις αρχές της ο ελληνογενής πληθυσμός ήδη είχε εισέλθει σε τροχιά συρρίκνωσης, ενώ παράλληλα συνέχισε να γερνά... (Σημείωση: Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ, ο πληθυσμός της Ελλάδος το 2015 ήταν ο 6ος πιο γερασμένος στον κόσμο, ο πληθυσμός των νέων 0-14 χρόνων (από 28,8% σε 14,5%) και σχεδόν τριπλασιάστηκε η αναλογία των ηλικιωμένων στον πληθυσμό (από 6,7% σε 19,5%). Αλλά, στην περίοδο της κρίσης, ο ρυθμός γήρανσης επιταχύνεται. Η μέση ηλικία του πληθυσμού από 30 έτη το 1951 φτάνει τα 45 σήμερα ΚΑΙ αν στα στοιχεία αυτά λάβουμε υπόψη το δεδομένο των αλλογενών, τότε ο γηγενής ελληνικός πληθυσμός έχει πλέον μέσο όρο ηλικίας τα 50 έτη).

Με άλλα λόγια στις επόμενες δεκαετίες αναμένεται, (αν κάτι δεν ανατραπεί) να συμβεί μια αντικατάσταση πληθυσμού με απρόβλεπτες εθνικές, θρησκευτικές, κοινωνικές και πολιτικές συνέπειες...

Οι δύο παράλληλες εξελίξεις τις οποίες επισημαίνουμε εδώ οδηγούν πολλούς στο απλοϊκό συμπέρασμα ότι μέσω των μεταναστευτικών εισροών θα λυθεί το ελληνικό δημογραφικό πρόβλημα. Όμως το δημογραφικό έλλειμμα της χώρας είναι τόσο μεγάλο, ώστε μια ολοκληρωτική του κάλυψη με μεταναστευτικές εισροές θα σήμαινε ότι περίπου σε 10-15 χρόνια θα μιλάμε για μια άλλη χώρα. Και το πρόβλημα βεβαίως εδώ δεν είναι μόνο η διατήρηση της πολιτιστικής της φυσιογνωμίας που ίσως κάποιους δεν τους συγκινεί ή δεν τους ενδιαφέρει, αλλά ότι μια τέτοια κοινωνία πολύ δύσκολα θα μπορέσει να είναι συνεκτική. Διότι κάτι τέτοιο θα είναι πρακτικά αδύνατο, αν τότε ο περισσότερο νεανικός πληθυσμός θα προέρχεται από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, Μπαγκλαντές ή χώρες της Αφρικής, δηλαδή θα συντίθεται από πληθυσμούς, γεννεολογικά, πολιτισμικά κλπ. πολύ μακρινούς από τον ελληνικό...

Δεν χρειάζεται καμία παράθεση λεπτομερή στατιστικών αριθμών, επειδή όλοι γνωρίζουμε και όλοι αποδεχόμαστε την τραγική αλήθεια. Το δημογραφικό πρόβλημα και η πληθυσμιακή αλλοίωση των ελλήνων επιδεινώθηκε και από εθνικό θέμα εξελίσσεται σε "ΕΘΝΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ". Οι εχθροί και υπονομευτές του ελληνισμού, έχουν κάνει καλή και μεθοδευμένη δουλειά.

Οι δημογραφικοί δείκτες εξελίσσονται με βραδύ ρυθμό και βελτιώνονται με ακόμη βραδύτερο. Αν, όμως, η στρατηγική που έχει ως στόχο την αύξηση των γεννήσεων, την επιβράδυνση του ρυθμού γήρανσης, τον περιορισμό της αποδημίας, δεν εφαρμοστεί ΤΩΡΑ...!!!, τα προβλήματα του πληθυσμού θα εκδικηθούν εκείνους που τα αγνοούν...!.

Στο ερώτημα, μπορεί να υπάρξει αντιστροφή της δημογραφικής κατρακύλας και της πληθυσμιακής αλλοίωσης της χώρας; η υπεύθυνη απάντηση είναι μία: «Πρόκειται για μία εν μέρει μη αναστρέψιμη πραγματικότητα.

Η επί 40 χρόνια χαμηλή γονιμότητα έχει δημιουργήσει μια μικρότερη αριθμητικά γενιά. Μόνον αν οι Έλληνες είτε οι Ελληνίδες αποκτήσουν περισσότερα των 3 τέκνων, θα ξεπεράσουμε τον αριθμό των θανάτων. Εξάλλου, θα πρέπει να περάσουν 20-25 χρόνια, ώστε η αύξηση των γεννήσεων να δημιουργήσει τη γενιά, που θα ενταχθεί στην αγορά εργασίας και με την απασχόληση και τις εισφορές της στο ασφαλιστικό σύστημα να συμβάλει στη στήριξή του. Μέχρι ν΄ αρχίσει να εργάζεται αυτή η γενιά, θα χρειαστούν επιπλέον δαπάνες ιδιωτικές και δημόσιες για την ανατροφή και την εκπαίδευσή της. Το μείζον πρόβλημα της χώρας είναι η σχεδιαζόμενη, επερχόμενη μεταβολή της πληθυσμιακής της υπόστασης. Τα παραπάνω σκιαγραφούν το μείζον πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν σήμερα οι πολιτικές και οι πνευματικές ηγεσίες της χώρας και το οποίο δεν είναι άλλο από την επερχόμενη (και μη αναστρέψιμη αν δε χαραχθεί αντίστροφη Εθνική Στρατηγική) μεταβολή της πληθυσμιακής της σύστασης. Η αναγνώριση της σημαντικότητας αυτού του ζητήματος καθόλου δεν θέτει στο περιθώριο την άμεση ανάγκη οικονομικής ανασύνταξης, η οποία όμως δεν είναι τελικά ο σκοπός, αλλά το μέσον για να παραμείνει αυτή η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ. Διότι η χώρα μας μπορεί να ζήσει και ως φτωχή δεν μπορεί όμως να υπάρξει χωρίς έλληνες ή με μια κοινωνία κατακερματισμένη, αποτελούμενη από αντιτιθέμενα μεταξύ τους υποσύνολα...

Υπάρχει άμεση ανάγκη για μια υπεύθυνη, συντονισμένη, σοβαρή εθνική δημογραφική πολιτική, που θα έχει ως στόχο τη διαμόρφωση ενός κοινωνικού και εργασιακού περιβάλλοντος, ευνοϊκού για τη δημιουργία οικογένειας, την απόκτηση πολλών παιδιών και την παραμονή των νέων ελλήνων στον τόπο μας.

Πρέπει, δε, να γίνει κατανοητό ότι η χρησιμοποίηση μεταναστών και προσφύγων για τη βελτίωση του δημογραφικού προβλήματος, θα οδηγήσει σε εθνική και δημογραφική αλλοίωση. Εκείνο που πρέπει να γίνει, είναι η δημιουργία ενός φορέα που θα συντονίζει τη στρατηγική για το Δημογραφικό, π.χ. ένα υπερκομματικό Γραφείο Δημογραφικής Πολιτικής της Βουλής.

Μας κατέστησαν έθνος υπό εξαφάνιση...!!! Τι πρέπει να κάνουμε για να επιβιώσουμε; Ποιο είναι το στρατηγικό μας δόγμα για την επιβίωση σε κόντρα των σχεδίων τους;

I) Υπάρχει άμεση ανάγκη για μια υπεύθυνη, συντονισμένη, σοβαρή εθνική δημογραφική πολιτική, που θα έχει ως στόχο τη διαμόρφωση ενός κοινωνικού και εργασιακού περιβάλλοντος, ευνοϊκού για τη δημιουργία οικογένειας, την απόκτηση πολλών παιδιών και την παραμονή των νέων Ελλήνων στον τόπο μας. Επί πλέον, χρειάζεται να υπάρξει αποτελεσματικός έλεγχος των συνόρων, να δημιουργηθούν αντικίνητρα για τους παράνομους εισβολείς, να επιταχυνθούν οι διαδικασίες απελάσεων, να απελαύνονται άμεσα οι μετανάστες που καταδικάζονται για παραβατική συμπεριφορά KAI να απαγορευτεί η εξαγωγή συναλλάγματος από μη νόμιμους μετανάστες.

II) Να τονωθεί το ελληνικό στοιχείο και να αποτελεί πρώτο μέλημα, του κράτους:

α. Καλλιέργεια κουλτούρας, ηρωικού και ιδεαλιστή Έλληνα-ίδας και ανάδειξη της οικογενείας σε "θεμέλιο" και "πρότυπο" στυλοβάτη της κοινωνίας, με έμφαση στην ειδική μεταχείριση των νέων πολυτέκνων και τριτέκνων οικογενειών, σε κόντρα της Νέας Τάξης.

β. Κατάργηση των σχετικών επιδομάτων και την αντικατάσταση τους με γενναίες φορολογικές-δημοτικές απαλλαγές, στεγαστικές παροχές, κοινωνικές ασφαλίσεις, ιατρικές πρόνοιες, εργασιακές παροχές( ιδίως των νέων) και εκπαιδευτικές εξασφαλίσεις, για κάθε νεογέννητο τέκνο για κάθε πολύτεκνη οικογένεια.Είδαμε όλοι μας μόλις ο κ.Μητσοτάκης εξήγγειλε 2χιλιαρο επίδομα και στους αλλογενείς, αυξήθηκαν οι εισβολείς προκειμένου να πάρουν θέσεις για να το πάρουν.

Για την αντιμετώπιση του Δημογραφικού οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις χορηγούν κατά βάση επιδόματα με χαμηλά κοινωνικά κριτήρια, στο ίδιο ιδεολογικό και πολιτικό μοντέλο και η νέα κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να τα επωφελούνται συνήθως οικογένειες, που δηλώνουν χαμηλά οικογενειακά περιουσιακά-εισοδήματα ή που αποκρύπτουν εισοδήματα από την εφορία, δηλ. κατά βάση Φοροφυγάδες και Αλλογενείς. Καμιά μέριμνα, καμιά σκέψη, για το πως θα περισωθεί το Έθνος και επιβιώσουν στη Πατρίδα οι αυτόχθονες Έλληνες.

Πρόταση, για την αντιμετώπιση του τόσο σημαντικού αυτού Εθνικού προβλήματος, είναι η οικογενειακή ενίσχυση νεογέννητων τέκνων να περνά μέσα από τις γενναίες φορολογικές ή δημοτικές εκπτώσεις-πρόνοιες, έτσι ώστε να αποτελεί αντικίνητρο φοροδιαφυγής και να αποδίδεται εκεί που οφείλει η πατρίδα, καταργώντας τα εθνοκτόνα, οικογενειακά επιδόματα ή κοινωνικά μερίσματα.

Ανάλυση σε προηγούμενο άρθρο μου εδώ...

Παράλληλα, με τα ανωτέρω αναγκαία μέτρα, για την προστασία των γηγενών, συνδυαστικά πρέπει να γίνεται επιλεκτική υποδοχή ενσωματώσιμων μεταναστών στην ελληνική κοινωνία και οικογένεια. Ατόμων δηλ. που λόγω της ορθόδοξης πίστης ή της ανεξιθρησκίας τους, θα ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία, μέσα από μεικτούς γάμους και θα ελληνοποιηθούν στην πραγματικότητα, τυπικά και κυρίως ουσιαστικά. Έτσι μέσω των γάμων αυτών και την ενσωμάτωσή των, θα αναπαραχθούν πολλοί και σφριγηλοί Έλληνες-ίδες, ως νέοι "διγενίδες". Άμεσος στόχος, για την εθνική ανάταξη, η δημογραφική μας αύξηση σε συνδυασμό με την αντιμετώπιση της εθνολογικής μας αλλοίωσης από την σκοπούμενη αθρόα εισβολή Αφρό-ασιατών. Εθνικός στόχος, κάθε Έλληνας είτε κάθε Ελληνίδα, κάτω των 45 ετών, να καταστούν εντός πενταετίας τουλάχιστον τρίτεκνοι γονείς, προκειμένου να αρχίσει να αντιστρέφεται η κατάρρευση και να υπάρχει ελπίδα Εθνολογικής επιβίωσης.

Το μέγιστο πρόβλημα αφορά τους Μουσουλμάνους, οι οποίοι από τη φύση της θρησκείας τους, πουθενά στον κόσμο δεν ενσωματώθηκαν στις εθνικές κοινωνίες. Αυτό αποτελεί μια πραγματικότητα την οποία,...όποιοι δεν βλέπουν εθελοτυφλούν ή δεν ενδιαφέρονται για την ύπαρξη του Ελληνισμού. Αυτή την αντίληψη που επιβάλλουν ξένα συμφέροντα πρέπει να πολεμήσουμε για να σωθεί η Πατρίδα μας.

Δεν αξίζει το κράτος μας, να επενδύσει στην δημιουργία Νέων Ελλήνων αντί της «μεταγραφής» και στην αντικατάσταση του πληθυσμού του, από μουσουλμάνους;;; Η Ελλάδα χάνεται, οι Έλληνες εξαφανίζονται και οφείλουμε να εφαρμόσουμε εθνικό στρατηγικό δόγμα.

 

Λάμπρος Χουλιαράς
Υπεύθυνος Εθνικής Ασφάλειας - ΑΟΖ - Ορυκτού Πλούτου και Δημογραφικής Ανάπτυξης
Ελληνική Κοσμοκρατορία σε όλους τους τομείς