ellkosmdelfoi 

 

Μια από τις καλύτερες μεθόδους να νικήσεις τον εχθρό σου είναι διαλέξεις το πεδίο μάχης εσύ και οχι ο εχθρός. Αυτό αναφέρεται και στην τέχνη του πολέμου. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι η μάχη στις Θερμοπύλες. Ο Λεωνίδας παρατηρώντας το μεγάλο αριθμό στρατευμάτων του Ξέρξη, σκέφτηκε να διαλέξει τις Θερμοπύλες ως πεδίο μάχης (Το αποφάσισε μαζί με τον Θεμιστοκλή). Αν είχε αφήσει τον Ξέρξη να περάσει από εκείνο το στενό εμπόδιο και αργότερα χρειαζόταν να πολεμήσει σε κάποιο ανοιχτό και πλατύ χώρο, σίγουρα με 300 άτομα δε θα κατάφερνε ούτε λεπτό να αντισταθεί. Ο Λεωνίδας δεν επιτρέπει στον Ξέρξη να διαλέξει πεδίο μάχης, τρέχει πρώτος και διαλέγει ο ίδιος, διάλεξε τις Θερμοπύλες. Με αυτή λοιπόν την τακτική του, κατάφερε να προκαλέσει σοβαρό πλήγμα στον εχθρό. Ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί ανα τους αιώνες. Αυτός που καταφέρνει να διαλέξει πεδίο μάχης, είναι αυτός που έχει το προβάδισμα.

Σήμερα αν θέλουμε να μιλήσουμε για ανάλογες αναμετρήσεις σε πεδία μαχών με τον εχθρό, πνευματικές όμως μάχες, καθώς οι στρατιωτικές δεν υπάρχουν, τότε σίγουρα πρέπει να αναζητήσουμε τις σύγχρονες πνευματικές Θερμοπύλες που ταιριάζει σε εμάς. Ποιό είναι αυτό το σημείο, ποιό είναι αυτό το μέρος που πρέπει να σταθούμε και να πολεμήσουμε; Πώς θα μπορέσουμε να νικήσουμε έναν εχθρό που είναι πολυάριθμος και πολύ πιο δυνατός για να τον νικήσουμε; 

Ο τρόπος αναζήτησης προκύπτει αν βρούμε τον χαρακτήρα του εθχρού, αν μάθουμε τον τρόπο σκέψης του, αν μάθουμε τα ευάλωτα σημεία του, αν βρούμε που υπερισχύει και που αδυνατεί και ταυτόχρονα να δούμε που εμείς είμαστε δυνατοί και που έχουμε αδυναμίες. Ο εχθρός έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και μπορεί να τα αντιληφθεί ο καθένας, από τις δηλώσεις του, από τον τρόπο ζωής του, από τον τρόπο ανάπτυξής του.

Ο εχθρός αρέσκεται σε πράγματα τα οποία για εμάς όλα φαίνονται παράλογα.

Σήμερα διαβάζουμε συνεχώς για παράνομο λαθρεμπόριο, διαβάζουμε για διακίνηση ναρκωτικών, διαβάζουμε για ξέπλυμα χρήματος, διαβάζουμε για μαστρωπούς, παιδοκτόνους. παιδόφιλους, ομοφυλόφιλους κλπ. Αυτός είναι ο χώρος του. Αυτό του αρέσει, γι' αυτό δεν τιμωρεί αυτά τα αδικήματα, γι' αυτό και τα διαφημίζει, γι' αυτό και προσπαθεί να τα προωθεί είτε με την καλή είτε με την κακή διαφήμιση. Γι' αυτό τα ανέχεται όλα αυτά. Σε αυτό το πεδίο μάχης, δείχνει ανίκητος, δείχνει ότι ελέγχει τα πάντα. Σε αυτό το πεδίο μάχης εμείς δεν μπορούμε να αντιδράσουμε, δε μπορούμε να σκεφτούμε, δε μπορούμε να καταλάβουμε, είμαστε εντελώς αδύναμοι. Χάνουμε. Ο εχθρός μας νικά και μάλιστα πολύ εύκολα. Είναι σα να βρισκόμαστε σε ένα πλατύ και ανοιχτό χώρο και επειδή ο εχθρός είναι πολυάριθμος, εμείς δεν μπορούμε να τον νικήσουμε....Μας παρασέρνει στη δική του αντίληψη.

Πρέπει να οδηγήσουμε τον εχθρό εκεί που κάποτε τον οδήγησε ο Λεωνίδας, στο στενό μέρος των Θερμοπυλών, εκεί που ο εχθρός δεν μπορεί να παραταχθεί, εκεί που εχθρός δεν μπορεί να αναμετρηθεί ως ίσος προς ίσο. Εκεί που ο εχθρός θα χάσει πρώτα την αυτοπεποίθησή του, έπειτα την εμπιστοσύνη προς τους δικούς του ανθρώπους και τέλος τον πόλεμο όλο.

Ο εχθρός μέρα με την ημέρα παρασέρνει όλους τους υπολοίπους με το μέρος του. Με αυτό έρχεται εναντίον μας. Μαζεύει τα έθνη όπως κάποτε το έκανε ο Ξέρξης. Μάζεψε τα έθνη και τα έφερε στην Ελλάδα. Αυτά τα έθνη πρώτα τρόμαξαν στις Θερμοπύλες (480 π.Χ.), έπειτα νικήθηκαν στις Πλαταιές (479 π.Χ.) και τέλος σκόρπισαν στους 4 ανέμους με την επέλαση του Μεγάλου Αλεξάνδρου (323 π.Χ.). Η μεγάλη αυτή αυτοκρατορία εξαφανίστηκε ακόμη και από την ιστορία. Στις Θερμοπύλες το 480 π.Χ., είναι η ισχυρότερη αυτοκρατορία του Πλανήτη και το 323 π.Χ. δεν υπάρχει ούτε στα χαρτιά. Μέσα σε 150 χρόνια από κυρίαρχοι επί της γης, έγιναν σκόνη της ατμόσφαιρας.

Απέναντι σε αυτή την παράλογη πολιτισμική και πνευματική έξαρση το μόνο που μπορεί να αντισταθεί είναι ο Ελληνικός πολιτισμός καθώς πολιτισμικός πόλεμος διεξάγεται στην πραγματικότητα.

Ο γνήσιος Ελληνικός Πολιτισμός είναι αυτός που μας δίδαξαν οι σοφοί πρόγονοί μας. Αυτός που δεν είχε ούτε ένα ψεγάδι παραλογισμού, αυτός που τα πάντα τα έφτιαξε με βάση συμπαντικούς νόμους. Αυτός πρέπει να ξαναβγεί στην επιφάνεια.

Αυτός που όρισε τη σημαίνει Πατήρ και Μήτηρ και οχι γονέας Α και Β που θέλουν σήμερα. Αυτός που όρισε ποιά η σχέση μεταξύ άντρα γυναίκας, όπως ανέφερε ο Αριστοτέλης και ο Πλάτων και όχι όπως ορίζει σήμερα η τηλεόραση. Αυτός που όρισε τι σημαίνει τρόπος ένδυσης και όχι τα κατασχισμένα κουρέλια που υπάρχουν σήμερα. Αυτός που όρισε τι εστί οικογένεια και όχι το διάσπαρτο 4μελές πλήρωμα εντός οικίας που δείχνουν σήμερα. Αυτός που όρισε τι σημαίνει μουσική και όχι τα ηλεκτορινικά μαγνητοσόκ που ηχούν στα μεγάφωνα του ραδιοφώνου σήμερα. Αυτός που όρισε την αρχιτεκτονική με βάση τη φύση και όχι τα τετράγωνα ορθογώνια που σε ύψος φτάνουν τα 500 μέτρα όπως είναι σήμερα. Αυτός που όρισε τι είναι γνώση και σοφία και τρόπος σκέψης, όχι ο σημερινός που οι πάντες σκέφτονται σύμφωνα με την κατανάλωση. Αυτός που όρισε τι σημαίνει ήθος και αξία και όχι αυτό που δείχνουν σήμερα όταν κάποιος γελοιοποιείται σε πίστες με το να σκούζει. Αυτός που έφερε την αληθινή γλώσσα, τη συμπαντική και όχι τη βαρβαρική που προωθούν σήμερα, γεμίζοντας όλους τους χώρους με τις βάρβαρες ονομασίες τους.

Αντίδοτο για τον Ελληνικό Πολιτισμό δεν υπάρχει. Είναι από τη φύση του κυρίαρχη μορφή επάνω στον άνθρωπο. Εϊναι ο πολιτισμός μας το δυνατό όπλο μας. Ένα πυρηνικό όπλο ασύλληπτης δύναμης, που παρασέρνεί τους πάντες προς την πλευρά μας και αποδεκατίζει τον εχθρό.

Αυτό τρέμει ο εχθρός και για να γλυτώσει, τρέχει να αλλάξει τα σχολικά βιβλία, να βάλει τα δικά του, βάζει στην τηλεόραση διάφορους τυχάρπαστους να μιλάνε δήθεν για τον Ελληνικό Πολιτισμό, βομβαρδίζει με διαφημίσεις όλους τους χώρους με δικές του αντιλήψεις, κλέβει αρχαία ευρήματα, μπαζώνει τύμβους, απομακρύνει αρχαιολόγους που ανακαλύπτουν τον κόσμος μας.

Γι' αυτό προσπαθεί τα δικά μας έργα να τα ονομάζει παγκόσμιες κληρονομιές. Δεν αντέχει τη σύγκριση μεταξύ ελληνικής κληρονομιάς και παγκόσμιας κληρονομιάς. ΠΟΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ" Θέλει η Μακεδονία να είναι παγκόσμια για όλους. Να μη θυμάται κανείς ότι η Μακεδονία ήταν μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

Ποιές είναι οι σύγχρονες Θερμοπύλες; ποιό είναι αυτό το πεδίο μάχης που δεν μπορεί να το ξεπεράσει και που τρομάζει ακόμη και όταν το κοιτά;  ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. Αυτή αποκαλύπτει το μέγεθος αδυναμίας του εχθρού. Με αντίπαλο την ελληνική γλώσσα τα πάντα όλα είναι ελληνικά. Δεν μπορεί ο εχθρός να δείξει την κτήση του, δεν μπορεί να αφομοιώσει τους Ελληνες, δεν μπορεί να στήσει δική του αυτοκρατορία. Η κτήση όλη είναι βαφτισμένη από Ελληνες, ο εχθρός απλώς φιλοξενείται επάνω στη γή...Η ινδοευρωπαική θεωρία, η φοινικική θεωρία είναι ένα τέχνασμα που με ψεύτικα και αόριστα επιχειρήματα προσπαθούν να αφομοιώσει εμάς, τη γλώσσα μας σε κάτι ευρύτερο, να γίνουμε ίδιοι με τον εχθρό. Αυτό το σκοπό έχει και η βαρβαροποίησή της με τα ΜΠ,ΓΚ, ΝΤ αντί των γλυκών ήχων Β,Γ,Δ. Κάνουν τα πάντα, δίνουν τον αγώνα της ζωής τους για να μας κάνει ο εχρθός σαν τα μούτρα του.

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Πρέπει όλοι να έρθουν εκεί που είμαστε εμείς δυνατοί. Στο δικό μας πεδίο μάχης.

Αυτό που εμείς διαλέξαμε. Κάποτε οι Ελληνες Μακεδόνες εξελλήνιζαν τον κόσμο και τον έκαναν να είναι σύμφωνα με τις δικές μας αντιλήψεις. Πρέπει και σήμερα να συμβεί το ίδιο.Αν μείνουμε ξεχωριστοί νικήσαμε. Θα υπάρχουν δυο πολιτισμικοί κόσμοι, ο ένας θα είναι ο Ελληνικός Πολιτισμός και ο άλλος θα είναι ο παγκόσμιος πολιτισμός. Δεν αναγνωρίζουμε τίποτα κοινό με τους βαρβάρους και πρέπει να είμαστε ανένδοτοι. 

 

ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.