ellkosmenosi

 

Οι επιπτώσεις της παραχώρησης του ονόματος Μακεδονία σε ένα ανεξάρτητο κράτος αποτελεί εσχάτη προδοσία για τον διαχρονικό Ελληνισμό και όσοι πολιτικοί το διαπράξουν θα πρέπει να καταδικασθούν σε θάνατο...Ιδανική λύση είναι μόνον η ειρηνική προσάρτηση με όρους φυσικά επανελληνισμού. 

Η παραχώρηση σε οποιαδήποτε μορφή του ονόματος της Μακεδονίας στην ονομασία των Σκοπίων δεν είναι τόσο απλό θέμα, όπως θέλουν κάποιοι να μας το παρουσιάζουν, αλλά είναι ένα τρομερό καίριο χτύπημα στην καρδιά του Ελληνισμού με τεράστιες επιπτώσεις, που κρύβονται επιμελώς. Μην ξεχνάμε ότι η Μακεδονία μαζί με την Αθήνα και την Σπάρτη αποτελούν τον σκληρό πυρήνα του Ελληνισμού στον αρχαίο κόσμο.

Στην πραγματικότητα με πλάγιο και πολύ ύπουλο τρόπο μας ζητούν με κάθε επισημότητα, με τη δική μας υπογραφή και σφραγίδα του ελληνικού κράτους, να αποδεχθούμε στην πράξη τη θεωρία του ανθέλληνα Αυστριακογερμανού Φαλμεράγιερ, κατά την οποία οι σημερινοί «λεγόμενοι Ελληνες» δεν έχουν καμιά σχέση με την αρχαία Ελλάδα. Καταλάβατε τώρα γιατί δεν υπάρχει ένα άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα αλλά και υποβάθμιση γενικότερα από τις πολιτικές λέρες που μας κυβερνούν ολιγαρχικά Μακεδονικών μνημείων...!

Δείτε τι προκύπτει, εάν αποδεχθούμε την ύπαρξη του ονόματος της Μακεδονίας στην ονομασία ενός ανεξάρτητου κρατιδίου, με επακόλουθο την επιδιωκόμενη από μέρους τους παγκόσμια αναγνώριση υπάρξεως «μακεδονικού έθνους», που δεν θα είναι τμήμα του Ελληνισμού.

Σε αυτήν την περίπτωση και για πάντα:

1. Η ιστορία του Ελληνισμού θα τελειώσει στη μάχη της Χαιρώνειας το 338 π.Χ. Μετά το ελληνικό έθνος θα κατακτάται από τους «Μακεδόνες». Δεν θα υπάρχει εθνική συνέχεια στους Ελληνιστικούς χρόνους ούτε κατά τους χρόνους του Βυζαντίου και συνεπακόλουθα ούτε στη μετέπειτα νεότερη Ιστορία. Αυτή είναι και η θεωρία Φαλμεράγιερ.

2. Οι σκλαβωμένοι πια Ελληνες από τους «Μακεδόνες» θα θεωρείται ότι έγιναν μισθοφορικός στρατός για να βοηθήσουν τον Μέγα Αλέξανδρο να καταλάβει τον τότε γνωστό κόσμο...!

3. Οι Ελληνιστικοί χρόνοι της Ιστορίας 330-323 π.Χ., που ακολουθούν, θα πρέπει να μετονομαστούν σε «Μακεδονικούς», με όποια συνέπεια θα προκύψει στην ιστορία του πολιτισμού απ’ αυτήν τη μετονομασία. Είναι κάτι που ήδη γράφεται στα σχολικά βιβλία των Σκοπιανών. Ο Πτολεμαίος, ο Σέλευκος η Κλεοπάτρα κλπ θα αποτελούν παρελθόν για την Ελληνική ιστορία.

4. Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Φίλιππος, ο Αριστοτέλης και άλλοι σπουδαίοι πρόγονοί μας από τη Μακεδονία δεν θα ορίζονται πλέον ως Ελληνες, αλλά ως κατακτητές των Ελλήνων. Η αριστοτελική σκέψη δεν θα είναι μοναδικό δημιούργημα ενός σπουδαίου Ελληνα από τα Στάγειρα, αλλά ενός «Σκοπιανο-μακεδόνα»...!

5. Ο Μακεδονικός Αγώνας (1904-1908) θα είναι μια Ελληνική εθνικιστική ιμπεριαλιστική τρομοκρατία στον χώρο της Μακεδονίας εις βάρος των αυτοπροσδιοριζόμενων «Μακεδόνων», των Σλάβων και των Βουλγάρων, και όχι αγώνες ελευθερίας για τη σωτηρία των Ελλήνων, που είναι οι ιθαγενείς κάτοικοι...

6. Οι ιεραπόστοιλοι Κύριλλος και Μεθόδιος δεν θα είναι Έλληνες και το κυριλλικό αλφάβητο δημιούργημα Ελλήνων, χάνοντας οριστικά την πραγματική έννοια της πολιτιστικής προσφοράς μας στους βόρειους γείτονές μας και στους σλαβικούς λαούς. Αλλωστε την καταγωγή των δύο ισαποστόλων κατά την Εκκλησία μας τη διεκδικούν ήδη, ασχέτως εάν δεν ευσταθεί. Μαλώνουν δε με τους Βουλγάρους, που επίσης διεκδικούν την καταγωγή τους...!

7. Η Μακεδονική Δυναστεία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας 867-1057, που διήρκεσε 190 χρόνια, δεν θα είναι πλέον Ελληνική, αλλά με σφραγίδα θα ανήκει στα Σκόπια, που έτσι γίνονται και τμήμα της Βυζαντινής Ιστορίας...!

8. Η σημαντική και σπουδαία Μακεδονική Σχολή αγιογραφίας από τον 11ο έως τον 13ο αιώνα, που άνθησε στη Θεσσαλονίκη με τον περίφημο Μανουήλ Πανσέληνο, δεν θα είναι δημιούργημα Ελλήνων στους Βυζαντινούς χρόνους, αλλά Σκοπιανών...!

9. Οι δύο Βαλκανικοί Πόλεμοι κατά το 1912-13 δεν θα είναι απελευθερωτικοί πόλεμοι για τον Ελληνισμό, αλλά κατακτητικοί ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι των σφαγέων Ελλήνων.

10. Οι Ελληνες θα οριστούμε πρώτη φορά ως «σφαγείς» λαών των Βαλκανίων και ιμπεριαλιστές, ενώ στην πραγματικότητα έχουμε υποστεί τα πάνδεινα και έχουμε ποτίσει με μαρτυρικό αίμα κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η Ελληνική αξιοπρέπεια, ταυτότητα και Ιστορία αμαυρώνονται και συκοφαντούνται κατά τρόπο ανεπανόρθωτο.

11. Το σημερινό ελληνικό κράτος θα είναι ένα τεχνητό δημιούργημα κάποιων απατεώνων, οι κάτοικοι του οποίου δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα να μιλούν για αξιοπρέπεια και ήθος και φυσικά να αισθάνονται συνέχεια ενός έθνους με ιστορία αιώνων.

12. Θα είμαστε κατακτητές σε μια ξένη γη, στη γη της Μακεδονίας, οι πραγματικοί κάτοικοι της οποίας, εν προκειμένω οι Σκοπιανοί, θα έχουν κάθε δικαίωμα να τη διεκδικήσουν από τους κατακτητές καταπιεστές τους.

Όλα τα παραπάνω είναι οι λογικοί συνειρμοί που προκύπτουν από την αποδοχή της ύπαρξης μακεδονικού έθνους, που θα το στηρίξουν και ήδη το κάνουν με διάφορους αργυρώνητους ακαδημαϊκούς σε διάφορα πανεπιστήμια. Ανοίγουμε έτσι ακόμη ένα ολέθριο μέτωπο διεκδικήσεων εις βάρος της Ελλάδας. Ηδη οι Σκοπιανοί μιλούν για την αιγαιακή αλύτρωτη Μακεδονία και τυπώνουν τον Λευκό Πύργο σε διάφορα έντυπά τους, ενώ κυκλοφορούν χάρτες που δείχνουν ότι τους ανήκει η περιοχή ως την Κατερίνη.

Ενα τέτοιας σφοδρότητας πλήγμα στην εθνική ταυτότητα του Ελληνισμού και του πολιτισμού του δηλώνει τη διαχρονική αδυναμία του ελληνικού κράτους να υπερασπιστεί τον εαυτό του, και αυτομάτως ανοίγει τις δεδηλωμένες εκ των προτέρων προθέσεις των Αλβανών, των Βουλγάρων και των Τούρκων να πράξουν το ίδιο εις βάρος της πατρίδας μας.

Ηδη οι Τούρκοι αποκρύβουν την Ελληνικότητα της Μικράς Ασίας και μιλούν για έναν πολιτισμό που δημιούργησαν οι προηγούμενοι κάτοικοι με τους οποίους έχουν αναμειχθεί.

Το να δεχθούμε εμείς οι Ελληνες να χρησιμοποιήσουν οι Σκοπιανοί το όνομα της Μακεδονίας σε οποιαδήποτε μορφή στην ονομασία της χώρας τους είναι μια θανάσιμη παγίδα, στην οποία θα πέσουμε μέσα με δική μας συγκατάθεση και υπογραφή.

Θα είναι το χειρότερο πλήγμα στο Ελληνικό έθνος, χωρίς τη δυνατότητα επανόρθωσης.

Είναι το ισχυρότερο ιδεολογικό όπλο για την αποεθνικοποίηση των Ελλήνων και με αυτό, σε συνδυασμό με τις άλλες μεθόδους του υποχρεωτικού εποικισμού, της δημιουργίας συνθηκών για μετανάστευση των Ελλήνων σε άλλες χώρες αλλά και της δημιουργίας κοινωνικών δομών αποεθνικοποίησης, το όνειρο και οι προσπάθειες των εχθρών του Ελληνισμού θα γίνουν πραγματικότητα.

Οι Έλληνες δεν θα διαφεντεύουν πλέον την πατρίδα τους, αφού δεν θα υπάρχουν.

Η ιδανική λύση στο σκοπιανό ζήτημα θα ήταν η προσάρτηση τους στο Ελληνικό κράτος αλλά αυτό δεν το προτείναμε καν σαν λύση παρόλο ότι είναι κάτι αυτονόητο όταν ένας λαός στα συνορά σου με την Μακεδονία δηλώνει...Μακεδόνας. Ακόμα και ο πιο ηλίθιος γεωπολιτικός αναλυτής θεωρεί την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία και ανεξάρτητο κράτος από την πλευρά μας ως ένα αδιανότητο λάθος αλλά ο δοσίλογος Τσίπρας επιμένει να το κάνει... 

Καλούμε όλους τους Έλληνες σε ένα δυναμικό έως επιθετικό συλλαλητήριο την Κυριακή στο Σύνταγμα να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί για την Μακεδονία μας για να μην πέρασει τέτοιο προδοτικό ψήφισμα στην Βουλή. Οι βουλευτές που θα το ψηφίσουν θα πρέπει να δικαστούν με την κατηργορία της εσχάτης προδοσίας και με επαναφορά της θανατικής ποινής ειδικά για αυτήν την περίπτωση.