oikonomia krisi yfesi

 

Μια κυβέρνηση παρά φύση που πήρε την δύναμη διακυβέρνησης του τόπου, από τους οξυδερκείς Έλληνες του βολέματος και του Φραπέ, οδηγεί τον τόπο στην πλήρη φτωχοποίηση ηθών, οικονομίας, κοινωνίας και παραδόσεων.

Υπηρέτης της Νέας Τάξης ξεπουλά τα κόκκινα δάνεια της eurobank αξίας 1,5 δις μόλις 45 εκ. ευρώ, βαφτίζει επένδυση το Ελληνικό που η ίδια μαχόταν σε άλλες εποχές για τίμημα μεγαλύτερο από αυτό που έλαβε τελικά ως κυβέρνηση. Βαφτίζει επενδυτή τον Λάτση που κατέστρεψε την Eurobank. Χαρίζει τα αεροδρόμια σε μια εταιρεία που της ζητά τώρα και αποζημίωση γιατί νιώθει εξαπατημένη.

Επενδύει στον υποτιθέμενο λαθρο-μετανάστη και την ίδια ώρα γονατίζει τον Έλληνα με φορολογικό τσουνάμι διαρκείας και πλειστηριασμούς στους οποίους πρωταγωνιστούν συμβολαιογράφοι γόνοι βουλευτών της κυβέρνησης και της ΝΔούλας. Καλλιεργεί τον σεξουαλικό αποπροσανατολισμό χειραγωγώντας με κάθε μέσο (και κυρίως εκφυλισμένους εκπαιδευτικούς της πλάκας) τα παιδιά, τον διχασμό μεταξύ των Ελλήνων ξαναγράφοντας την ιστορία με την δική της στρεβλή γραφίδα και επιτυγχάνει τον ευτελισμό κάθε παράδοσης στο όνομα της εξέλιξης - ανάπτυξης - ανεκτικότητας και του πολυφυλετισμού.

Κατορθώνει να κάνει πρώτο εξαγώγιμο προιόν την νεολαία μας και τα χρήσιμα μυαλά. Σαν γνήσια καθεστωτική συμμορία κάνει αναδιανομή πλούτου και δημιουργεί τις δικές της στρατιές δημοσίων κομματόσκυλων. Καταγγέλλει τα παιχνίδια στην υγεία προηγούμενων διαπλεκόμενων, αλλά κωφεύει σε περιπτώσεις σαν της Γεροβασίλη και τις πρακτικές της...!!!!

Παίρνει αστέρι για την υπόθεση Λεμπιδάκη, αλλά επιτρέπει την ανομία από υποτιθέμενες συλλογικότητες που ευτελίζουν κράτος και θεσμούς καθημερινά. Μας θέλει υπερήφανους για την παρέλαση της ανωμαλίας, αλλά με κάθε τρόπο προσπαθεί να μηδενίσει και ουσιαστικά καταργήσει τις Εθνικές Παρελάσεις τιμή σε εκείνους που έχυσαν το αίμα τους για να μπορούν σήμερα μια χούφτα κομπλεξικών να προκαλούν μεγαλύτερο κακό εν εποχή ειρήνης, από ότι οι εχθροί μας στον πόλεμο.

Μετατρέπει το Εθνικό μας Σύμβολο σε ένα απλό πανί που κάποιος κερδίζει μέσω κλήρωσης και την ίδια ώρα σέβεται και με το παραπάνω τους μουσουλμάνους υποτιθέμενους λάθρο-μετανάστες...!!! Μοιράζει χρήμα στις τράπεζες με εγγύηση Δημοσίου και την επόμενη ημέρα τους επιτρέπει να οδηγούν στην οικονομική γκιλοτίνα την μικρομεσαία επιχειρηματική τάξη. Χαρίζει γη σε υποτιθέμενους λαθρο-μετανάστες, αλλά για τον Έλληνα αγρότη φορολογεί και το νερό.

Δέχεται να πληρώνει εκατ. ευρώ για τις παράνομες χωματερές, αλλά μην τους πεις να πληρώσουν ούτε 1ευρώ γιατί δεν θα αναγνωρίσουν την τουρκική ένωση Ξάνθης. Αφήνουν το κάθε λογής βαρυποινίτη ελεύθερο, αλλά ο καστανάς των 70ετων πρέπει να πάει μέσα που δεν είχε άδεια. Κερασάκι δε το φοβερό η 17Ν είχε ανθρώπινα ιδεώδη όταν δρούσε...κοινώς ζήτω η τρομοκρατία. Η δική της κανονικότητα είναι η ανατροπή των πάντων και δυστυχώς μια περιθωριακή μειονότητα προχωρά στην επιβολή ότι πιο αρρωστημένου και σάπιου...!!!

Θα μπορούσα να γράφω ώρες για όλα όσα συμβαίνουν και θα συμβούν...αλλά νιώθω την έρημο να καίει και διερωτώμαι...Εσύ, εγώ, όλοι μας...Τι κάνουμε;

 

Νικόλαος Σορώτος