ellkosmvmakedonia

 

Σκόπια (περιφέρεια Μοναστηρίου) - Οποιαδήποτε άλλη πολιτική εκτός της ολοκληρωτικής επανελλήνισης - ενσωμάτωσης στο Ελληνικό κράτος αποτελεί την μεγαλύτερη ΠΡΟΔΟΣΙΑ μετά το Κυπριακό. Μετά τις τελευταίες δηλώσεις Αμερικανού αξιωματούχου, αν τα Σκόπια διαλυθούν και η χώρα μας μείνει αμέτοχη θα είναι η μεγαλύτερη αποτυχία - προδοσία της εξωτερικής πολιτικής από την εποχή του Κυπριακού...Αλβανία και Βουλγαρία, έχουν σπεύσει εδώ και χρόνια να θεμελιώσουν μελλοντικά δικαιώματα με πολιτικές αφομοίωσης θυμίζοντας την εποχή των Μακεδονομάχων (1904-1908). 

Η Ελλάδα πραγματικά τι κάνει; 

Να αναφέρουμε ότι στην σύνθεση του σημερινού πληθυσμού του κρατιδίου σύμφωνα με στοιχεία που έδωσαν οι ίδιοι οι Σκοπιανοί περιλαμβάνονται σε γενικές γραμμές περίπου 340.000 - 400.000 Έλληνες (Ελληνόφωνοι, Σλαβόφωνοι ή Βλαχόφωνοι). Τι έχει κάνει η χώρα μας για αυτούς τους ανθρώπους; Τους έχει πλησιάσει - οργανώσει; Τους έχει διδάξει την Ελληνική γλώσσα; Τους έχει ανοίξει Ελληνικά σχολεία; Τους έχει αναβαθμίσει σε πολιτική οντότητα ή Ελληνική μειονότητα; Τους έχει δώσει ακόμα και Ελληνικά ονόματα ή διαβατήριο αν είναι απαραίτητο; Όλα τα παραπάνω σχεδόν τα κάνουν οι Βούλγαροι (όπως και οι Αλβανοί) εδώ και δεκαετίες. 

Εμείς αλήθεια τι κάνουμε; 

Γιατί δεν προωθούμε τα Ελληνικά ως δεύτερη επίσημη γλώσσα (σε όλο το κρατίδιο) και γιατί δεν προωθούμε την αλλαγή των ονομάτων πόλεων - περιοχών με τα αντίστοιχα ιστορικά Ελληνικά; π.χ. η Βίτολα γιατί να μην λέγεται Μοναστήρι ξανά όταν οι κάτοικοι της είναι σχεδόν όλοι Ελληνογενείς; Να θυμίσουμε πως από το 1912-13 τα νότια Σκόπια θα μπορούσαν να είναι Ελληνικό έδαφος αλλά χαρίστηκαν στο Βασίλειο της Σερβίας (μετά Σερβο-κροατίας-σλοβενίας και Γιουγκοσλαβίας) για λόγους καλής γειτονίας οπότε μετά σχεδόν 70 - 80 χρόνια (1913 - 1990) λογικό είναι να έχουν υποστεί πολιτισμική σλαβοποίηση.

Εμείς αντίθετα από το 1990 μέχρι σήμερα έπρεπε να προωθούμε τον επανελληνισμό (όταν οι ίδιοι μάλιστα προωθούν τον Μακεδονισμό, ο επανελληνισμός ακολουθεί σαν φυσικό αποτέλεσμα, σαν ώριμο φρούτο)...!

Να προτείνουμε συνέχεια, ένωση αυτής της περιφέρειας - κρατίδιο με την μητέρα Ελλάδα οπότε να τελειώσει για πάντα όποιο Μακεδονικό ζήτημα (το κάνουν οι Βούλγαροι και οι Αλβανοί εδώ και δεκαετίες). Έχουμε εγκλωβιστεί στο θέμα του ονόματος ενώ θα έπρεπε να την είχαμε συμπεριλάβει στις αλύτρωτες πατρίδες καθώς όντως η περιφέρεια αυτή είναι η αρχαία Μακεδονία - Βόρειο κομμάτι - και δεν έχουμε καταλάβει το ακόμα πιο σημαντικό, πως αν δεν την ενσωματώσουμε αλλά την διαλύσουμε και ενωθούν με την Βουλγαρία π.χ. πάλι Μακεδονία θα την λένε, αυτή την περιφέρεια, (οι Βούλγαροι όμως αυτή την φορά) και πάλι θα διεκδικούν την δική μας Μακεδονία, οι ιστορικοί μας μάλιστα εχθροί (Βούλγαροι)...μια μεγάλη Βουλγαρία που θα την διεκδικεί και όχι ένα μικρό κρατίδιο φιλικό και ελεγχόμενο από εμάς (αν κάνουμε σωστές πολιτικές)...!

Στα Σκόπια η πολιτική μας θα πρέπει να είναι η ολοκληρωτική επανελλήνιση και ενσωμάτωση του υπολοίπου μισού της αρχαίας Μακεδονίας στο Ελληνικό κράτος με βάση πάντα το δόγμα "Η Ελλάς είναι η Μακεδονία και η Μακεδονία είναι η Ελλάς"...Μόνο τότε θα γλυτώσουμε για πάντα τα όποια ζητήματα αφορούν την Μακεδονία...Αν δεν αποδέχονται τις πολιτικές μας τότε θα ακολουθούμε την πολιτική του καρότου και του μαστίγιου με ταυτόχρονα μεγάλες δόσεις επανελλήνισης όσπου να ικανοποιηθούν τα γεωπολιτικά μας συμφέροντα...Λένε π.χ. ότι είναι Μακεδόνες, πολύ ωραία ένωση με την υπόλοιπη Μακεδονία σε ένα μεγαλύτερο Ελληνικό κράτος...δεν θέλετε ένωση...μάλιστα τότε δεν είστε Μακεδόνες (με ότι αυτό συνεπάγεται)...Θέλετε ένωση όλα μια χαρά...(αυτό λέγεται πολιτική του καρότου και μαστίγιου - μας το κάνουν οι τούρκοι, η Ε.Ε. και οι δανειστές συνέχεια)...!

Αν το 1912-13 όλη αυτή η περιφέρεια των Σκοπίων (Μοναστηρίου τότε) δήλωναν Μακεδόνες έστω και σλαβόφωνοι η πολιτική ηγεσία της εποχής θα τους είχε προσαρτήσει με συνοπτικές διαδικασίες και πλατιά χαμόγελα...αντιθέτως σήμερα θα τράβαγε τα μαλλιά και τα μουστάκια της βλέποντας το σημερινό άχρηστο (μη) Ελληνικό κράτος να τους χαρίζει σε μια Μεγάλη Βουλγαρία - Αλβανία...!

Την ενσωμάτωση - προσάρτηση των Σκοπίων (η οποία θα κάνει πάνω από όλα να ευημερούν οι ίδιοι οι κάτοικοι των Σκοπίων - Θα ζουν σε μια πιο ισχυρή χώρα - πιο πλούσια κλπ.) την εννοούμε με διάφορα πολιτισμικά - ειρηνικά μέσα, διακρατική συμφωνία, επίσημο κάλεσμα κλπ. (και εφόσον το επιθυμούν και οι ίδιοι φυσικά με δημοψήφισμα π.χ. αφού πρώτα έχουμε εφαρμόσει πολιτικές επανελλήνισης) και όχι με την βία ή πόλεμο όπως μπορεί να μιλήσουν προπαγανδιστικά όλες οι μαριονέτες πολιτικοί ξένων συμφερόντων, τα Ελληνοφοβικά Μ.Μ.Εξαπάτησης, οι διάφοροι ηλίθιοι δημοσιοκάφροι προκειμένου να φοβίσουν τον κόσμο κλπ...!

 

Κίνημα ευημερίας και ανάπτυξης
Ελληνική Κοσμοκρατορία σε όλους τους τομείς