gay pride

 

Μάθημα ορθότητας ΠΑΡΕΔΩΣΕ σε όλους αυτούς τους άθλιους καπηλευτές της σεξουαλικής προτίμησης του καθ΄ενός στο κρεβάτι. Μάθημα που τους λέει πάψτε να προωθείτε την ιδιαιτερότητα σας ως βασικό στοιχείο της ζωής, της καθημερινότητας, του ορισμού τι είναι οικογένεια, άντρας, γυναίκα. Ο Χρήστος Σιμαρδάνης έκανε μία δήλωση πέρα από τα όρια του “πολιτικώς ορθού” και μάλλον θα ξεσηκώσει συζητήσεις…

«Την ημέρα του Gay Pride μου ζήτησαν από ραδιοφωνικό σταθμό να μιλήσω, αλλά τους είπα ότι δεν συμφωνώ. Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος. Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του. Είναι σαν να λες ”είμαι περήφανος που έχω αυτιά”. Δεν μπορείς να είσαι περήφανος επειδή είσαι θηλαστικό ή επειδή έχεις δύο αυτιά. Περήφανος μπορείς να είσαι για χίλια δύο άλλα πράγματα. Θα μου άρεσε να νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου για κάποια ανθρώπινα χαρακτηριστικά μου. Δεν νιώθω περήφανος που είμαι gay, ούτε εσύ πρέπει να νιώθεις περήφανος που είσαι straight. Να είσαι περήφανος επειδή είσαι τίμιος, καλός άνθρωπος, ή καλός πατέρας»...!

Υπερήφανοι gay γιατί;

Σε μια κακόγουστη αντιγραφή Μακρόν ο άνθρωπος που θέλει να λέγεται "πρωθυπουργός της Ελλάδος", καλεί τους ομοφυλόφιλους να νιώθουν υπερήφανοι. Την απάντηση του ο καιροσκόπος Αλέξης την λαμβάνει απο τον Χρήστο Σιμαρδάνη, που είπε το αυτονόητο. Γιατί να είμαι υπερήφανος που είμαι gay; Να νιώσω υπερήφανος αν είμαι ηθικός, αν προσφέρω στην κοινωνία και πολλά άλλα σημαντικότερα από αυτό.

Ένας gay λοιπόν βάζει στην θέση τους όλο αυτό το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ με τους πλούσιους χορηγούς και τα φανταχτερά πολιτικά υποκείμενα που στηρίζουν με κάθε τρόπο την επιβολή της ιδιαιτερότητας ως ορθότητα ενώ προωθούν ταυτόχρονα (το χειρότερο από όλα) και την παιδεραστία. 

Μια ιδιαίτερη κοινότητα με δυστυχώς καμία παρουσία σε οποιαδήποτε άλλη κοινωνική παρέμβαση ή διεκδίκηση χειραγωγείται από μια μικρή διεθνιστική κλίκα όπου προσπαθεί να δηλητηριάσει την νέα γενιά με σύμμαχο την ελεγχόμενη - προπαγανδιστική παιδεία και τα Μ.Μ.Εξαπάτησης. Αυτή η κλίκα επιτέλους πρέπει να βρει απέναντι της γονείς και κοινωνία γενικότερα γιατί με πλήρη χαρακτηριστικά ρατσιστικής διάθεσης για όλους τους άλλους διεκδικεί την απόλυτη εφαρμογή των όσων πρεσβεύει ως μια φυσιολογική και απόλυτη εξέλιξη του ανθρώπου...!

Το gay pride είναι θέμα παιδείας;

Όχι φυσικά αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα από μικρά μυαλά που υπηρετούν νεοταξικά αφεντικά που μετατρέπουν την όποια σεξουαλική ιδιαιτερότητα σε κανονικότητα. Μια παιδεία που υπηρετεί ανθρώπους και θεωρίες όπως αυτές του SINGER. Θεωρίες στις οποίες η κτηνοβασία είναι ανεκτή, η παιδοκτονία το ίδιο, αν τα μωρά δεν υπηρετούν τα συμφέροντα των γονιών τους, ότι η ανθρωπότητα πρέπει να αντικατασταθεί από την προσωπικότητα. Τώρα το ότι είναι αριστερός και εβραίος νομίζω λέει πολλά. Δυστυχώς όμως αυτός ο βιο-Φιλόσοφος θεωρείται κορυφή στην εποχή μας. Και τούτο γιατί ο ίδιος ο άνθρωπος δεν προασπίζεται την σημαντικότητα της ύπαρξης του. Παιδεία λοιπόν στην οποία θα πρέπει να διδαχθούν οι νεότεροι περισσότερο και λιγότερο οι μεγαλύτεροι πως μπορείς να γίνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι και μάλιστα σε βαθμό τέτοιο που να ενθαρρύνεται η δημιουργία μιας "Νέας Φυλής", αυτής των ιδιαίτερων σεξουαλικών επιθυμιών.

Είναι φανερό ότι αναγκαστικά θέλουν να οδηγήσουν την νεολαία σε αυτή την "εναλλακτική ζωή" γκρεμίζοντας ηθικές αξίες, ανθρώπινες υποστάσεις, διαλύοντας την οικογένεια, τις αρχές και παραδόσεις της ενώ προβάλλουν και την παιδεραστία. Αυτή η επιβολή του ομοφυλόφιλου πρότυπου και η προσπάθεια να επιβληθεί της κοινωνίας στο σύνολο της δεν είναι παρά ένα καλά σχεδιασμένο έγκλημα κατά της ανθρώπινης λογικής αλλά και ύπαρξης. Γνωρίζουμε όλοι δεκαετίες τώρα πως ζούσαν ανάμεσα μας και τους δεχόμασταν όπως είναι, παρ' όλα αυτά και με τις ευλογίες υπανθρώπων όπως ο Σόρος ξεκίνησαν μια προσπάθεια επιβολής και όχι απελευθέρωσης. Μια προσπάθεια επιβολής απολυταρχική - ανελεύθερη μιας και δεν δέχονται το διαφορετικό. Μια δήθεν επανάσταση στις υπηρεσίες εκείνων που επιθυμούν την αλλοτρίωση των πάντων. Μιας επανάστασης όμως που περιορίζεται μόνο στην επιβολή της ιδιαιτερότητας ενώ δεν συμμετέχει σε καμία άλλη κοινωνική αντίσταση ή διεκδίκηση τυχαίο; Σε αυτή την προσπάθεια πτωματοποίησης της ανθρώπινης υπόστασης εμείς λέμε ΟΧΙ.. ενώ μεγαλύτερος ρατσισμός από την επιβολή της δικής τους "κανονικότητας" δεν υπάρχει...!

Υ.Γ. Αφιερωμένο στους αγράμματους. Η λέξη «παιδεία» είναι παράγωγο του αρχαίου ρήματος «παιδεύω» που σημαίνει διδάσκω, εκπαιδεύω. Η παιδεία αναφέρεται στη νοητική και ψυχική καλλιέργεια ενός παιδιού, η οποία επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της εκπαίδευσης. Η λέξη κουλτούρα ενσωματώνει τη δήλωση τόσο της πνευματικής καλλιέργειας όσο και του πνευματικού πολιτισμού. Εκτός από την παροχή γνώσεων η εκπαίδευση αποσκοπεί επίσης στη μόρφωση του ανθρώπου καθώς και στη διάπλασή του, δηλαδή στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς και στην ανάπτυξη του ήθους του.

 

Νικόλαος Σορώτος