makron1
 
Πρόεδρος Γαλλίας Εμμανουήλ Μακρόν: "Δεν υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα το οποίο να λέγεται Γαλλική κουλτούρα", "Οι Γάλλοι πρέπει να αποδεχτούν το Ισλάμ. Η άρνηση αποδοχής του πολυπολιτισμού αποτελεί προδοσία"...Παράδειγμα προς αποφυγήν η Γαλλία για την χώρα μας. 
 
Έχουν περάσει 77 χρόνια από την απόλυτη ήττα της Γαλλίας από την Γερμανία στον Β'Π.Π. και η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα. Η εκλογή του χαζούλη με οιδιπόδειο σύμπλεγμα "υποψήφιο του Βερολίνου" τον τύποις ανεξάρτητο τραπεζίτη, ισλαμολάγνο Μαρκόν όπου ως προσωπικότητα περιγράφεται και σαν η ιδανική "μαριονέτα"...Όχι ιδιαίτερα ευφυής, με πολλούς "σκελετούς", άρα εκβιάσιμος, μέσα στο "ντουλάπι" του και πιστός οπαδός της πολιτικής Μέρκελ. 

Τα όσα αποκαλύφθηκαν το βράδυ της Παρασκευής για το "ξέπλυμα μαύρου χρήματος" του Μακρόν από την επίθεση χάκερς στους υπολογιστές των γραφείων του, μπορεί να ήρθαν αργά για να αλλάξουν το αποτέλεσμα των εκλογών και μπορεί να απεκρύβησαν από το κυβερνητικό διάταγμα απαγόρευσης αναμετάδοσης της είδησης, αλλά ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας πρέπει να απαντήσει επί της ουσίας, πλέον. Αν τα όσα αποκαλύφθηκαν είναι αλήθεια, σίγουρα θα έχει πρόβλημα...

Τι μέλλει γενέσθαι τώρα; Το Βερολίνο μετά την ήττα σε Βrexit και αμερικανικές εκλογές, ανασύνταξαν τις δυνάμεις του και κέρδισε την Αυστρία, έχασε (αναίμακτα όμως μέχρι στιγμής) το δημοψήφισμα στην Ιταλία, μετά κέρδισε την Ολλανδία και τώρα την Γαλλία. Πολλά θυμίζουν Μάιο του 1940. Εβδομήντα επτά χρόνια πριν, τον Μάιο του 1940, η Γερμανία κατέλαβε την Γαλλία με μια εντυπωσιακή παρέλαση ιππέων της Βέρμαχτ στην Αψίδα του Θριάμβου, αφού είχε νικήσει και καταλάβει (ή είχε κυβερνήσεις μαριονέτες) ακριβώς τα κράτη που ελέγχει σήμερα μέσω της Ε.Ε....Γαλλία, Ολλανδία, Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα ένα χρόνο αργότερα κλπ.

Απέναντί της βρισκόταν, όπως και τώρα, μόνο η Βρετανία και ακολούθησαν οι Η.Π.Α. και η Ρωσία...Έχει σημασία να δούμε πώς θα εξελιχθεί, πλέον, η "γαλλική αντίσταση" δηλαδή η Μαρίν Λεπέν...! Όσο αφορά την χώρα μας τα άμεσα οφέλη ή μη από την εκλογή Μαρίν ή Μακρόν είναι ελάχιστα. Η Γαλλία είναι μια χώρα όπου μας εκμεταλλεύεται οικονομικά έτσι και αλλιώς, πουλώντας μας είτε αυτοκίνητα, ρούχα, φρουφρού και αρώματα είτε οπλικά συστήματα, φρεγάτες κλπ. και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό από κανέναν πρόεδρο δικός τους παρά μόνο από την δική μας θέληση και αποφασιστικότητα. 

Είναι σαφώς λάθος να πιστεύουμε ότι αν είχαμε εκλογή Μαρίν που συνεπάγεται μια ισχυρή Γαλλία, αυτόνομη, ανεξάρτητη, φραγμό στο ισλάμ κλπ θα σήμαινε θρίαμβος για τα συμφέροντα μας εκτός από το επικοινωνιακό κομμάτι (ακόμα μια χώρα με πατριωτική κυβέρνηση) αλλά σίγουρα με την νίκη Μακρόν, η Γαλλία σαν χώρα, αποτελεί το πλέον παράδειγμα προς αποφυγήν καθώς η ισλαμοποίηση της είναι σε οριακό σημείο (τα τζαμιά θα είναι περισσότερα από τις εκκλησίες) και οι ακραίες διεθνιστικές πολιτικές (ανεργία, εξαθλίωση, αυταρχισμός πολιτικής ορθότητας κλπ) θα ξεπεράσουν κάθε όριο κάνοντας την ζωή ενός γηγενούς Γάλλου πραγματικό εφιάλτη...Βέβαια αν θυμηθούμε τι βρώμικο ρόλο έπαιξε η Γαλλία εναντίον μας στην Μικρασιατική Εκστρατεία (αλλά και στο τέλος της εποχής 'Όθωνα) ίσως θα πρόκειται για Θεία δίκη ή όπως λέει ο λαός μας...Εδώ όλα πληρώνονται φτάνει όμως να μην καταφέρουν να επηρεάσουν και την χώρα μας.