lathrometanastes biasmoi

 

Ούτε μερικοί μήνες δεν πέρασαν από το καλοκαίρι όπου γέμισε η Ευρώπη λαθρομετανάστες και ήρθε η φρίκη στην Γερμανία από τις μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Εμπόδιο μεγάλο στην ψυχωτική μεταναστευτική πολιτική που εφαρμόζει η Άνγκελα Μέρκελ, έρχεται να βάλει η υπόθεση της μαζικής σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμών γυναικών το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία. Σύμφωνα με καταγγελίες, που επιβεβαιώνει η γερμανική αστυνομία και έκρυψαν τα Μ.Μ.Εξαπάτησης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς περίπου 1.000 άντρες μετανάστες επιτέθηκαν σεξουαλικά σε δεκάδες γυναίκες, στην κεντρική πλατεία της γερμανικής πόλης, ενώ αρκετές γυναίκες δήλωσαν ότι έπεσαν θύματα βιασμού...!

Ο αρχηγός της Γερμανικής αστυνομίας της Κολωνίας δήλωσε πως αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι επιθέσεις έγιναν από ομάδες μεταξύ 1.000 περίπου αντρών «η εμφάνιση των οποίων έδειχνε πως είχαν αραβική ή βορειοαφρικανική καταγωγή».

Οι δράστες που ήταν ηλικίας 15 έως 35 ετών (όπως και όλοι σχεδόν οι λαθρομετανάστες που πέρασαν από την χώρα μας το καλοκαίρι), χωρίστηκαν σε μικρές ομάδες και άρχισαν να παρενοχλούν γυναίκες, με τις μαρτυρίες να καταδεικνύουν μια πραγματικά πρωτόγνωρη για ευρωπαϊκή πόλη κατάσταση. Σύμφωνα με το Reuters, τουλάχιστον 90 γυναίκες έπεσαν θύματα βιασμών των αντρών αυτών.

Η 27χρονη Άννε, που γιόρταζε με φίλους την Πρωτοχρονιά στην Κολωνία, ανέφερε στην εφημερίδα Kölner Stadt Anzeiger: «Η πλατεία ήταν γεμάτη με άνδρες. Μόνο σποραδικά έβλεπε κανείς κάποιες φοβισμένες γυναίκες. Δεν μπορώ καν να περιγράψω την κατάσταση, απλά αισθανόμουν πολύ άβολα», λέει χαρακτηριστικά. Όπως περιγράφει, στη συνέχεια η κατάσταση παρεκτράπη, όταν άγνωστος την πλησίασε και άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά. Είναι ένα μόνο από τα περιστατικά που καταγράφηκαν το βράδυ.«Ήταν ένας εφιάλτης. Αν και φωνάζαμε για να φύγουν εκείνοι δεν σταματούσαν. Νομίζω με άγγιξαν τουλάχιστον 100 φορές σε απόσταση 200 μέτρων. Ευτυχώς φορούσα παντελόνι εκείνο το βράδυ…», είπε μια άλλη γυναίκα.

Τι λέει όμως η Μέρκελ η οποία φέρει όλη την πολιτική ευθύνη;

Aπό την πλευρά της λοιπόν η λαθρολάγνα Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε σοκαρισμένη από τις επιθέσεις (σοβαρά δηλαδή δεν το περίμενε...!!!). Εξέφρασε την οργή της για τις αποκρουστικές ενέργειες, τονίζοντας ότι «η απάντηση του κράτους δικαίου θα πρέπει να είναι σκληρή». «Θα πρέπει οι ένοχοι να εντοπιστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να υποστούν τις συνέπειες του νόμου χωρίς διακρίσεις, ανεξαρτήτως καταγωγής», τόνισε διαμέσου του διαμέσου του εκπροσώπου της Στέφεν Ζάιμπερτ.

Δηλαδή το απόλυτο δούλεμα της κοινωνίας αφού πρώτα προσπάθησαν να κουκουλώσουν το όλο θέμα, μέρες μετά πήρε δημοσιότητα και τώρα η λαθρολάγνα Μέρκελ υπάλληλος της διεθνιστικής κλίκας έρχεται να δηλώσει υποκριτικά ότι θα τους κάνει ντα - ντά (!!!) συνεχίζοντας φυσικά ακάθεκτη την ίδια ψυχωτική πολιτική της νέας τάξης πραγμάτων υπέρ της φτηνής ανθρώπινης εργατικής μάζας (γιατί και αυτούς έτσι τους βλέπουν) ενάντια στην ασφάλεια και ειρήνη του ιδίου του λαού της.

Φυσικά δικαιωθήκαμε όταν εδώ και χρόνια γράφαμε για όλα αυτά αλλά ακόμα και ένα μικρό παιδί μπορούσε να προβλέψει ότι θα συμβεί αυτό...Μόνο οι ηγεσίες της Δυτικής Ευρώπης δεν το έβλεπαν καθώς έχουν αποφασίσει να αυτοκαταστραφούν. Να δούμε αν θα το επιτρέψουν οι λαοί τους. Επίσης περιμένουμε να δούμε πότε θα απεμπλακεί η χώρα μας από όλη αυτή την παράνοια και αφασία των εθνοκτόνων πολιτικών και βίαιης ισλαμοποίησης της Ελληνικής κοινωνίας.

Όσο για τα Ελληνικά Μ.Μ.Εξαπάτησης, η αναφορά έγινε μόλις σήμερα χωρίς καμιά σοβαρή ανάλυση και χωρίς να αποτελεί σημαντική είδηση ή την γνωστή δραματική μουσική. Επίσης που είναι όλα τα πλούσια από χρηματοδοτήσεις (Μ.Κ.Ο.) φεμινιστικά κινήματα που ενώ ενδιαφέρονται για την ελευθερία των γυναικών ταυτόχρονα υποστηρίζουν τα δήθεν  "δικαιώματα των λαθρομεταναστών" και την παρανοική διεθνιστική πολιτική των ανοιχτών συνόρων κτλ.; Κριμενα και αυτά ανάμεσα στην Εκάλη, το Ψυχικό και το Κολωνάκι όπως και ο πρωθυπουργός; Δεν ήξεραν και αυτά ότι η γυναίκα και οι ελευθερίες της θα είναι τα πρώτα θύματα αυτής της πολιτικής; Τα συμπεράσματα δικά σας.