oikogeneianorvigia2

 

Μια απίστευτη ιστορία η οποία θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους για το που κινείται η διεθνιστική Ευρώπη στα πολύ λεπτά και ευαίσθητα θέματα της οικογένειας (οικογενειακό άσυλο κτλ.) Πιο συγκεκριμένα η κυβέρνηση στην Νορβηγία αφαίρεσε από μια οικογένεια όλα τα παιδιά τους με την κατηγορία ότι τους έκαναν «χριστιανική κατήχηση»...(!!!!!!) ενώ απορρίφθηκε η προσφυγή της οικογένειας κατά της απόφασης με την οποία απομακρύνθηκαν βίαια και τα 5 παιδιά από το σπίτι τους.

Πιο αναλυτικά ο Marius Bodnariu, ρουμανικής καταγωγής και η Νορβηγίδα σύζυγός του Ρουθ, πρώην μέλη της Εκκλησίας της Πεντηκοστής στο Βουκουρέστι, μετακόμισαν στο Naustdal της Νορβηγίας πριν από 10 χρόνια, όπου και μεγάλωναν τα πέντε παιδιά τους. Όπως αναφέρθηκε από τον αδελφό του Marius Daniel, στις 16 Νοεμβρίου, οι υπηρεσίες παιδικής πρόνοιας της Νορβηγίας αφαίρεσαν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά των Bodnariu, αφού ήρθαν στο σχολείο τους και τα πήραν μέσα από την τάξη, χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς τους...!!! Η αστυνομία αργότερα την ίδια ημέρα έφτασε στο σπίτι των Bodnarius, και πήρε διά της βίας τα δύο μεγαλύτερα αγόρια, αφήνοντας την Ruth με το τριών μηνών μωρό της, το οποίο και αυτό της το αφαίρεσε την επόμενη ημέρα...!!!

 

bodnariu

 

Δύο ημέρες αργότερα, οι υπηρεσίες παιδικής πρόνοιας γνωστοποίησαν στους γονείς ότι τα παιδιά τους ήταν στη φροντίδα δύο χωριστών ανάδοχων οικογενειών και έχουν ήδη «ενσωματωθεί» καλά. Ένας από τους αξιωματούχους είπε στην Ρουθ, «Δεν λείπετε καθόλου στα παιδιά. Τι είδους γονείς είσαστε εσείς;». Ο Marius και η Ruthαργότερα ενημερώθηκαν από την κυβέρνηση ότι ήταν ένοχοι για «χριστιανικό ριζοσπαστισμό και κατήχηση»Προφανώς, η απομάκρυνση των παιδιών υποκινήθηκε από το διευθυντή του σχολείου, ο οποίος παραπονέθηκε στις υπηρεσίες παιδικής πρόνοιας ότι οι Bodnarius ήταν «πολύ Χριστιανοί» και ότι η πεποίθησή τους ότι ο Θεός τιμωρεί την αμαρτία «δημιουργεί αναπηρία στα παιδιά»…Κατά συνέπεια, ο διευθυντής πίστευε ότι οι γονείς χρειάζονται «καθοδήγηση» από την κυβέρνηση στο πώς να ανατρέφουν τα παιδιά τους. Ο διευθυντής ανέφερε επίσης τις ανησυχίες του σχετικά με την πειθαρχία στο σπίτι της οικογένειας, όπου χρησιμοποιείται περιστασιακά η σωματική τιμωρία. Αλλά μετά από κλινική εξέταση που έγινε στα παιδιά (το τριών μηνών βρέφος υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες και αξονική τομογραφία), καμία σωματική κακοποίηση δεν ανακαλύφθηκε.

Στις 27 Νοεμβρίου απορρίφθηκε η προσφυγή των Bodnarius να επανενωθούν με τα παιδιά τους. Το δικαστήριο έκρινε, αντιθέτως, ότι έπρεπε να παραμείνουν υπό τη φροντίδα των θετών γονέων τους, ενώ ο Marius και η Ruthμπορούν να επισκέπτονται τον τριών μηνών γιο τους δύο φορές την εβδομάδα για δύο ώρες. Θα μπορούν να βλέπουν τους δύο μεγαλύτερους γιους τους, αλλά το δικαστήριο αρνήθηκε να τους χορηγήσει το δικαίωμα επίσκεψης για τις κόρες τους.

 

oikogeneianorvigia1

 

Εν τω μεταξύ, μια διαδικτυακή συλλογή υπογραφών υποστήριξης της οικογένειας έχει συγκεντρώσει 30.000 υπογραφές περίπου, ενώ έχει δημιουργηθεί και μια σελίδα στο Facebook στην παρακάτω διεύθυνση...

https://www.facebook.com/Norway-Return-the-children-to-Bodnariu-Family-744234959015965/?fref=ts

Στις 2 Δεκεμβρίου, ο Ρουμάνος γερουσιαστής Titus Corlăţean, μίλησε εξ' ονόματος των Bodnarius στην Επιτροπή για την Ισότητα και τις Μη Διακρίσεις, της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο Παρίσι. Ο Corlăţean καταδίκασε αυτό που χαρακτήρισε καταχρηστική συμπεριφορά εκ μέρους της νορβηγικής κυβέρνησης, και ζήτησε από την Συνέλευση να διερευνήσει το θέμα. Σημείωσε επίσης, ότι οι νορβηγικές υπηρεσίες παιδικής πρόνοιας διέσπασαν την οικογένεια βασιζόμενη σε αβάσιμες κατηγορίες.

Ο αδελφός του Marius γράφει: "Δηλώνω, και εγγυώμαι ότι ο Marius και η Ruth έφεραν στον κόσμο και μεγάλωσαν μια «φυσιολογική» οικογένεια με τις χριστιανικές αξίες. Αυτοί οι γονείς αγαπούν τα παιδιά τους και έχουν κάνει τα πάντα για να αναθρέψουν τα παιδιά τους με αγάπη και φροντίδα. Το χώρισμα της οικογένειάς τους από τις υπηρεσίες παιδικής πρόνοιας είναι ένας συνεχιζόμενος εφιάλτης για τον Marius και την Ruth. Έχουν ελπίδα και αυτή στηρίζεται στο Θεό. Αυτός μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε κατάσταση και ελέγχει τα πάντα...!!!"

Πρόκειται πραγματικά για μια απίστευτη ιστορία...Τι είδους νόμοι μπορεί να είναι αυτοί όπου να δικαιολογούν την αρπαγή των παιδιών μιας πολύτεκνης οικογένειας από τους γονείς τους για θρησκευτικούς λόγους ή θρησκευτική κατήχηση (οποιασδήποτε θρησκείας) ειδικά όταν σε όλη την Ευρώπη προπαγανδίζουν καθημερινά την ανοχή σε μουσουλμανικές οικογένειες (όπου δεν ανήκουν και στην Ευρωπαική παράδοση) ενώ είναι γνωστό σε όλους πως ήδη, εδώ και χρόνια, σε πάρα πολλές περιοχές εφαρμόζεται ανεπίσημα ο ακραίος - φανατικός ισλαμικός φονταμενταλισμός και η Σαρία ενδοοικογενειακά και όχι μόνο...Τα συμπεράσματα δικά σας.