ellkosookosmospouerxetai1

 

Στις τελευταίες εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 ψήφισαν 774.250 άτομα λιγότερα, σε σχέση με τις εκλογές του Ιανουαρίου, με την συμμετοχή να διαμορφώνεται στο 56,55% και την αποχή να σπάει κάθε ρεκόρ. Τα κόμματα έχασαν μέσα σε λίγους μήνες εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους. Ας δούμε παρακάτω πιο αναλυτικά...

Ο ΣΥΡΙΖΑ αν και εμφάνισε ανεπαίσθητη μείωση 1% (από 36,34% σε 35,46%) έχασε 323.354 ψηφοφόρους.

Η ΝΔ που αντίθετα είδε το ποσοστό της να αυξάνεται οριακά (από 27,81% σε 28,09%) έχασε και αυτή 195.476 ψηφοφόρους.

Το Πασόκ αν και φαίνεται ότι αύξησε τα ποσοστά του αν υπολογίσουμε τους ψήφους των προηγούμενων εκλογών της Δημάρ και του κόμματος του Τζέφρι έχασε πάνω από 100.000 ψηφοφόρους.

Το Ποτάμι που παρουσίασε σημαντική πτώση των δυνάμεων του έχασε 152.253 ψηφοφόρους.

Οι μνημονιακοί ΑΝΕΛ είδαν τα ποσοστά τους πολύ χαμηλότερα και έχασαν 93.664 ψηφοφόρους.

Από την άλλη τα αντι-μνημονικά κόμματα όπως η Χρυσή Αυγή αύξησε την δύναμη της σε ποσοστά (από 6,28% σε 6,99%) αλλά είχε και αυτή απώλειες αφού την ψήφισαν 9.280 ψηφοφόροι λιγότεροι ενώ το ΚΚΕ που είχε ανεπαίσθητη άνοδο των δυνάμεων του (από 5,47% σε 5,55%) είδε τους ψηφοφόρους του να μειώνονται κατά 37.266. 

Tί σημαίνει όμως αυτή η αποχή; Σημαίνει, ότι το ΣΥΡΙΖΑ κυβερνάει την Ελλάδα με το 35,46×0.56=19,86% του συνόλου του πληθυσμού. Μαζί με τους ΑΝΕΛ έχουμε μια γελοία αντιπροσώπευση του 21%. Στη δημοκρατία πρέπει να κυβερνά η πλειοψηφία και αυτό στην Ελλάδα δεν υφίσταται. Την Ελλάδα αυτή τη στιγμή τη κυβερνάει το 21% και έχει το θράσος να θέλει να το επιβάλλει σε όλους τους άλλους. Η διεθνιστική κλικα των μνημονίων το ξέρει αυτό και γιαυτό ζητάει συμμετοχή όσων περισσοτέρων Ελληνικών κομμάτων στη συγκυβέρνηση, ώστε να καλύπτονται νομικά οι δανειστές απο τις μελλοντικές εξελίξεις.

Επίσης ο εκλογικός νόμος δεν είναι μόνο ληστρικός αλλά βαθύτατα ελλειμματικός, αντιδημοκρατικός, αντιστυνταγματικός και επικίνδυνος. 

Τα μνημόνια επιβλήθηκαν στον Ελληνικό λαό με πλήρως αντισυνταγματικό τρόπο και απο κυβερνήσεις όπου ουσιαστικά δεν είχαν τη πλειοψηφία μέσα από εκλογές άνισες, αντιδημοκρατικές και έναν άθλιο εκλογικό νόμο. 

Κανένας εκλογικός νόμος όμως δεν μπορεί να καταργεί το σύνταγμα. 

Οι εκλογές έτσι όπως γίνονται συντρίβουν κάθε νέο αξιόλογο φορέα καθώς ο ανταγωνισμός με τα καθεστωτικά κόμματα της βουλής είναι τελείως άνισος είτε σε προβολή από τα Μ.Μ.Ε. είτε σε χρηματοδότηση. Τα μνημονιακά κόμματα παίζουν στην έδρα τους με τους δικούς τους κανόνες. Είναι πραγματικά να απορεί κανείς με το θράσος της σιωπής αυτών που παριστάνουν τους πολιτειακούς παράγοντες στην Ελλάδα των μνημονίων όταν επιτρέπεται π.χ. σε κόμματα σαν το Πασόκ και την ΝΔ να λαμβάνουν μέρος στις εκλογές ενώ χρωστάνε πάνω από 200 εκατομ. ευρώ σε τράπεζες (Αυτά τα κόμματα μετά είναι που θα τα βάλουν με τις τράπεζες...!!!!).

Τελικά η αποχή έδειξε ότι από τις εκλογές του 2007-09 σχεδόν δύο εκατ. Έλληνες απορρίπτουν το σημερινό σάπιο σύστημα και θέλουν αλλαγές. Πως θα γίνει όμως να πετύχουμε αυτές τις θεσμικές και πολιτειακές αλλαγές όταν οι εκλογές τους είναι στημένες; Αυτό δεν μπορεί να γίνει εύκολα. Η ολιγαρχία θα κάνει τα πάντα να μην χάσει τα προνόμια της. Θα ρίξει τόνους λάσπης και παραπληροφόρησης με συμμάχους της τα Μ.Μ.Εξαπάτησης. Ο αριθμός όμως όσον έχουν ξυπνήσει και απείχαν δεν είναι καθόλου μικρός πλέον αν σκεφτούμε ότι είναι ικανός να εκλέξει κυβέρνηση. Με βάση αυτούς τους Έλληνες θα πρέπει να παλέψουμε και να αγωνιστούμε προς ένα κοινό στόχο και όραμα...ένα ιδανικό όπου δεν θα έχει να κάνει με τις παλιές και παρωχημένες ιδεολογίες αλλά με την σοφία του Ελληνισμού, την ηθική, την αξιοκρατία και το μεγαλείο της ανθρώπινης ύπαρξης...Ο 21ος αιώνα πρέπει να γίνει ένας νέος χρυσός αιώνας για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό και θα γίνει.

Η αποχή δείχνει ότι ο κόσμος τους είναι ένας βρώμικος κόσμος που φεύγει...ενώ ο δικός μας κόσμος είναι ένας φωτεινός κόσμος που έρχεται...!

 

Ελληνική Κοσμοκρατορία σε όλους τους τομείς