tsipras 4

 

H ριζοσπαστική κυβέρνηση της αριστεράς, με απόφασή της και κατ' επιταγήν του κατάπτυστου νέου μνημονίου, παρέδωσε και μάλιστα έναντι ευτελούς τιμήματος, τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας όπου θα ανήκουν στην Γερμανική εταιρεία Fraport και πιο συγκεκριμένα στην κοινοπραξία Fraport AG - Slentel Ltd. Η εν λόγω κοινοπραξία αποτελείται κυρίως από τη γερμανικών κρατικών, κατά πρώτο λόγο, συμφερόντων Fraport και  τη δεύτερη εταιρεία Slentel που είναι θυγατρική του γνωστού και μη εξαιρετέου ομίλου Κοπελούζου!

Tα 14 αυτά αεροδρόμια φιλέτα είναι της Θεσσαλονίκης, της Kέρκυρας, των Xανίων, της Kεφαλλονιάς, της Zακύνθου, του Aκτίου, της Kαβάλας, της Pόδου, της Kω, της Σάμου, της Mυτιλήνης, της Mυκόνου, της Σαντορίνης και της Σκιάθου.

Η τιμή στην οποία πωλήθηκαν ήταν 87.857.142 ευρώ έκαστο, δηλαδή συνολικά 1,23 δισ. ευρώ. Δηλαδή με λίγα λόγια οι γερμανοί με ένα περίπου δισεκατομμύριο ευρώ αποκτούν πλήρη έλεγχο των αερομεταφορών της χώρας. ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ...έναντι πινακίου φακής. Πριν μερικά χρόνια οι εγχώριοι συνεργάτες τους θα ονομάζονταν δωσίλογοι. Την απαράδεκτη και διάτρητη αυτή απόφαση, την οποία είχε συνομολογήσει η ΝΔ και τώρα με ανακοίνωση της εξυμνεί, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παλιότερα την κατάγγελνε, υπογράφουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης και οι υπουργοί Oικονομικών Eυκλ. Tσακαλώτος, Oικονομίας Γ. Σταθάκης και Παραγωγικής Aνασυγκρότησης Π. Σκουρλέτης.

Πρόκειται για την πρώτη ιδιωτικοποίηση - ΜΑΜΟΥΘ ξεπούλημα που υλοποιείται από την υποτίθεται "χρόνια τώρα κατά των ιδιωτικοποιήσεων" κυβέρνηση του ΣYPIZA - ΑΝΕΛ και θα επακολουθήσουν κι άλλες...!

Για εμάς αποτελεί εθνικό, οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα η παράδοση του ελέγχου των αεροδρομίων σε ιδιωτικά και μάλιστα ξένα συμφέροντα. Αυτή η απόφαση συνιστά ένα μεγάλο και μάλλον ανέλπιστο «δώρο» στη Μέρκελ και τον Σόιμπλε, προφανώς εις ανταπόδοση των υπηρεσιών τους στη συνομολόγηση του νέου κατάπτυστου μνημονίου προς αποφυγή της "καταστροφής" ενός Grexit !

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ  

Το ξεπούλημα στους «προστάτες» τους Γερμανούς των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας οι οποίοι ελέγχουν και το Ελ. Βενιζέλος δεν έχει συμβεί σε καμία άλλη ανεξάρτητη χώρα στον κόσμο, επίσης οι ιδιωτικοποιήσεις θα συνεχιστούν δυστυχώς, ακάθεκτες με την πώληση των λιμανιών και συγκεκριμένα με την πώληση του λιμανιού του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης και την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ROSCO (εταιρεία διαχείρισης του σιδηροδρομικού δικτύου). Η εκποίηση, μάλιστα, του λιμανιού του Πειραιά έχει ήδη ξεκινήσει και πρόκειται να ολοκληρωθεί ως τον Οκτώβρη με φωτογραφική μεταβίβαση στην COSCO. Με λίγα λόγια...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ από την πρώτη ριζοσπαστική κυβέρνηση της αριστεράς και δεν ανοίγει μύτη...Επαληθευόμαστε εντελώς όταν λέμε ότι η ΜΕΤΑΠΟ-ΛΗΣΤΕΥΣΗ είναι το απόλυτο "δούλεμα" της κοινωνίας...

Η εναλλακτική λύση που μας δίνουν κάθε φορά για να λύσει τα προβλήματα της χώρας μας είναι το ίδιο και χειρότερη από την προηγούμενη...όλοι κοινώς οι σημερινοί πολιτικοί και τα από-κόμματα τους το ΙΔΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ...το οποίο δεν είναι άλλο από το πως να βουλιάξουν την Ελλάδα και να την ελέγχουν τα ξένα κέντρα εξουσίας.

Όταν το καταλάβετε...έλατε μαζί μας να σώσουμε την Ελλάδα αρχικά...και να την φτάσουμε εκεί που της αξίζει μετέπειτα...!