mitropoulos

 

Πρόστιμο ύψους 1.940.000 ευρώ για υπόθεση φοροδιαφυγής του 1999, καλείται να πληρώσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» η Διεύθυνση Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών γνωμάτευσε οριστικά και δεν τίθεται καμία συζήτηση παραγραφής για την υπόθεση φοροδιαφυγής του αντιπροέδρου της Βουλής. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η δικαστική επιμελήτρια επισκέφθηκε το γραφείο του κ. Μητρόπουλου προκειμένου να του παραδώσει το έγγραφο του προστίμου, αλλά επειδή εκείνος δεν το δέχθηκε (!!!!!!!!!), το θυροκόλλησε έξω από το γραφείο του. 

Ο κ. Μητρόπουλος μετά από αυτή την εξέλιξη απευθύνθηκε στη γενική γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, κ. Σαββαϊδου, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η οποία με τη σειρά της συγκάλεσε σύσκεψη για να καταλήξουν κι αυτοί πως δεν υπάρχει θέμα παραγραφής. Από την πλευρά του, ο κ. Μητρόπουλος δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά επιμένει πως η υπόθεση έχει παραγραφεί. 

Η θέση μας είναι ειδικό δικαστήριο με την συμμετοχή κληρωτών πολιτών για να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όλα τα οικονομικά εγκλήματα της μεταπο-λήστευσης...!