logoellkosm

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ»

Ιδρύεται νέο πολιτικό κόμμα με τη επωνυμία  «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» και για συντομία «ΕΛΛ.ΚΟΣΜ» με έδρα την Αθήνα, το οποίο δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια, σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου υπάρχουν Έλληνες και Ελληνικές κοινότητες. Η οργάνωση και η δράση του  κόμματος εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος, οι δε αρχές του είναι αντίθετες σε κάθε ενέργεια που αποσκοπεί στη δια της βίας κατάληψη της εξουσίας ή την ανατροπή του ελεύθερου δημοκρατικού πολιτεύματος.

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ είναι ένα κίνημα (κόμμα) που αποσκοπεί στην ΕΥΗΜΕΡΙΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Σαν έμβλημα το κόμμα της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ” χρησιμοποιεί τον Πήγασο που πετάει (σε φανταστική μορφή) σε κόκκινο φόντο - δύο αποχρώσεων - ενώ η ονομασία του κόμματος, είναι γραμμένη (με Helvetica black) σε ημικύκλιο 180ο πάνω από τον Πήγασο, με χρυσά γράμματα (χρυσός τετραχρωμίας) με μαύρο περίγραμμα.

Στο έμβλημα αυτό: Ο Πήγασος συμβολίζει αλληγορικά την άνοδο των Ελλήνων, (όπως ο Πήγασος πετούσε προς τον Όλυμπο) ενώ το κόκκινο φόνο των δύο αποχρώσεων, συμβολίζει το αίμα των Ελλήνων που έχει χυθεί για την Ελευθερία και την Δόξα της Ελλάδας. Το όνομα του κόμματος που είναι γραμμένο σε ημικύκλιο 180ο συμβολίζει τον ουράνιο θόλο και την αιωνιότητα στην οποία πετούν οι Έλληνες. Τα χρυσά γράμματα συμβολίζουν, την ένδοξη - χρυσή πορεία των Ελλήνων στην παγκόσμια ιστορία, ενώ το μαύρο περίγραμμα συμβολίζει το πένθος για όλους αυτούς που έχασαν την ζωή τους στους πολέμους για την δόξα και ελευθερία της Πατρίδας.

Το έμβλημα αυτό, είναι περιουσία του κόμματος και είναι κατοχυρωμένο με την υπ΄ αριθμό 2.130/8-3-2019 συμβολαιογραφική πράξη, της συμβολαιογράφου Αθηνών Δήμητρα Σταματίου Κοντονιά με Α.Φ.Μ 025745247 της Δ.Ο.Υ Α΄ Αθηνών, και με έδρα που βρίσκεται στην οδό Ακαδημίας 71-73.

Η σφραγίδα του κόμματος αποτελείται από δύο ομόκεντρους κύκλους όπου ανάμεσα τους (στο επάνω μέρος) είναι γραμμένο σε ημικύκλιο 180ο το όνομα του κόμματος, που περικλείεται ανάμεσα σε δύο αστέρια της Βεργίνας (στην αρχή και το τέλος). Το κάτω ημικύκλιο παραμένει κενό, ώστε εκεί θα μπορεί να γραφτεί για το που ανήκει η σφραγίδα. π.χ. Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Διοικούσα επιτροπή, Οικονομική επιτροπή, Τοπική επιτροπή με ονομασία περιοχής κτλ. Στο εσωτερικό κύκλο, υπάρχει ο ίδιος Πήγασος που χρησιμοποιείται σαν έμβλημα του κόμματος, αλλά αυτή την φορά δεν είναι ρεαλιστικός, αλλά γραμμικός σε άσπρο-μαύρο. Αυτός ο Πήγασος θα χρησιμοποιηθεί και σαν έμβλημα στα ψηφοδέλτια των εκλογών, όταν το κόμμα θα αποφασίσει να λάβει μέρος.

ellkosmlogopigasossfragida

Το έμβλημα της σφραγίδας, είναι περιουσία του κόμματος και είναι κατοχυρωμένο με την υπ΄ αριθμό 2.130/8-3-2019 συμβολαιογραφική πράξη, της συμβολαιογράφου Αθηνών Δήμητρα Σταματίου Κοντονιά με Α.Φ.Μ 025745247 της Δ.Ο.Υ Α΄ Αθηνών, και με έδρα που βρίσκεται στην οδό Ακαδημίας 71-73.

Το καταστατικό του κόμματος είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο, από το 2014, αλλά θα εγκριθεί ή θα τροποποιηθεί από το πρώτο τακτικό Συνέδριο, - όταν αυτό συγκληθεί - ώστε η κοινωνία των πολιτών να έχει άμεση επιρροή στη θεσμική λειτουργία του νέου κόμματος, για αυτό έως εκείνη την ώρα, το κόμμα θα διοικείται από επταμελή επιτροπή, με Πρόεδρο τον κύριο Γεώργιο Ε. Κατσουράκη, τον Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο ιδεολογικού και επικοινωνίας κύριο Ευάγγελο Γ. Τεζάρη, τον Γενικό γραμματέα, δύο υπεύθυνους οικονομικού και άλλα δύο μέλη.

Το κόμμα της “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ” θα έχει την δυνατότητα:

1. Να λαμβάνει μέρος αυτόνομα σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις της χώρας, οπότε έγκαιρα θα πρέπει να δηλώνει εγγράφως στον Πρόεδρο Δημοκρατίας το όνομα του ατόμου που θα οδηγεί το κόμμα στις εκλογές, εάν αυτό το άτομο δεν είναι ο πρόεδρος του κόμματος. 2. Να λαμβάνει μέρος σε εκλογικούς συνασπισμούς ή συνεργασίες κομμάτων.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ είναι ένα Πρωτοποριακό, Ελληνοκεντρικό και Κοινωνικό κίνημα με μόνες βάσεις της ιδεολογικής του υπόστασης την Αρχαία Ελληνική Σκέψη και Σοφία, την Αριστοτελική Λογική και Ηθική, την Τεχνολογία και Τεχνογνωσία Αιχμής ενώ πρακτική της πολιτικής του είναι η Κοσμοκρατορία του Ελληνισμού σε όλους τους τομείς και η Επανελλήνιση απανταχού των Ελλήνων - Ελληνογενών από ένα Πρότυπο Κράτος Πατριωτικό, Αμεσοδημοκρατικό, Αξιοκρατικό, Αναπτυξιακό, Αλληλέγγυο, Δίκαιο και Κοινωνικό.

Επιδίωξη του κόμματος είναι να επαναφέρει στην κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική ζωή του τόπου τα θεμελιακά αυτονόητα, που συγκροτούν την Ελληνική κοινωνία ως δύναμη αντίστασης στην υποδούλωση και καθιστούν τον Ελληνικό Λαό αυτόνομο και αυτεξούσιο μέσω της λειτουργίας των πολιτικών και πολιτειακών θεσμών που δημιούργησε ο ίδιος.

Το κόμμα θα προασπίζει την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, την ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, το ΑΜΕΣΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ και ΣΥΝΤΑΓΜΑ, θα προωθεί δε το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ενώ θα αγωνίζεται για την ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Βασικές αρχές και αξίες του κόμματος είναι  η ελευθερία, η ειρήνη, η ανάληψη πρωτοβουλιών για πολιτική και ηθική αναγέννηση που θα πυροδοτήσει ένα νέο πολιτικό και κοινωνικό κίνημα όπου θα κάνει την Δημοκρατία μας να αναπνεύσει, δημιουργώντας τις συνθήκες βεβαιότητας, ασφάλειας και εμπιστοσύνης για τον κάθε Έλληνα, καταρτίζοντας και υλοποιώντας εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού σε συνδυασμό με την ορθή αξιοποίηση των εθνικών πόρων, με βασική αρχή την διασφάλιση της ευημερίας και αξιοπρέπειας του κάθε πολίτη αυτής της χώρας, ώστε να σφυρηλατηθεί μια ΕΥΡΩΣΤΗ και ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Ελλάδα.

Φιλοδοξία μας είναι η συνένωση γύρω από την ιδεολογία μας όλων των πρωτοποριακών και αναπτυξιακών πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων και η ανάδειξη ενός πολιτικού κινήματος όπου θα δικαιώσει την μεγάλη μας ιστορία, αναπτύσοντας ως κυβέρνηση έναν πολιτισμό που θα μπορεί να στηρίζεται σε έναν δυναμικό και δημιουργικό λαό ο οποίος θα στέκεται όρθιος και υπερήφανος στηριζόμενος στις αστείρευτες υλικές και πνευματικές δυνάμεις του Ελληνισμού.

Ο νέος Έλληνας που οραματιζόμαστε (κοσμοκρατορικός) με την συνείδηση της δυνάμεως του που θα δημιουργηθεί από το πρόγραμμα μας, θα μπορέσει να αναπτύξει το νέο πανίσχυρο Ελληνικό κράτος, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ, λύνοντας το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, τιμωρώντας ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. 

Ταυτόχρονα ΜΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ την ΑΝΑΠΤΥΞΗ, και την ΕΥΗΜΕΡΙΑ στην κοινωνία (αφού θα στηρίζεται στην χαμηλή φορολογία, την πρωτογενή και δευτερογενή παραγωγή, την τυποποίηση, την αυτάρκεια, τις εξαγωγές και σε βάθος χρόνου στο εθνικό και μόνο νόμισμακαι προπαντός την σταθερότητα που χρειάζεται ένα υγιές περιβάλλον, ένα περιβάλλον με υψηλά στάνταρ, δημιουργική ζωή, πρωτοπόρο στην γνώση και αιώνια ζωτικότητα – άξιο κληροδότημα για τα παιδιά μας.

Υπό το πρίσμα των Ελληνοκοσμοκρατωρικών μας ιδεών, στόχος - όραμα θα είναι να δημιουργήσουμε ένα νέο ΧΡΥΣΟ ΑΙΩΝΑ για τον Ελληνισμό του 21ου αιώνα στον οποίο θα υπάρχει το καθαρό πρίσμα της Ελληνικής κοσμοθεώρησης σε κάθε σημείο της νέας κοινωνίας με αποτέλεσμα μια πλούσια και ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ σε επίπεδο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κατσουράκης Ε. Γεώργιος
 
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Τεζάρης Γ. Ευάγγελος