Katsourakisgeorgiosekloges 

 

Αίσθηση έχει προκαλέσει, για το πώς μια παρέα ανθρώπων μετά από πολύ δουλειά και μέσα από την σελίδα τους ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, (σήμερα έχει 40.500 ακολούθους - αρέσκειν και κάθε μέρα ανεβαίνουν) έφτιαξαν ένα νέο πολιτικό κόμμα, που αμέσως λαμβάνει μέρος στον αγώνα της Ευρώπης αλλά και της Αθήνας με τον Βασίλη Καπερνάρο…!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο FPA (Frankfurt Presse Agentur) ο υποψήφιος ευρωβουλευτής - εκπρόσωπος της "Ελληνικής Κοσμοκρατορίας" - στον συνασπισμό των πατριωτικών κομμάτων με όνομα ψηφοδελτίου "Πάτριε - Λαός" αλλά και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Αθήνα το σπίτι μας" του Βασίλη Καπερνάρου στον Δήμο Αθηναίων...μεταξύ άλλων είπε:

 

• ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ FPA…
- Η Ε.Ε. σήμερα διέρχεται μια κρίση νομιμοποίησης, σε τι πιστεύετε οφείλετε αυτό;


• ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε. ΚΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ…
- Συμφωνώ απόλυτα σε ότι λέτε, οι μακροχρόνιες αντιλαϊκές και ευρω-φοβικές πολιτικές της Ε.Ε. εναντίον των ίδιων των πολιτών της, οι οποίες εκφράζουν μόνο μια μικρή διεθνιστική κλίκα σε κάθε χώρα, έχει δημιουργήσει ένα αντι-δημοκρατικό και σχεδόν ολοκληρωτικό κέντρο αποφάσεων όπου δεν υπολογίζει καθόλου την γνώμη της πλειοψηφίας των λαών με αποτέλεσμα και την μην νομιμοποίηση της. 
Είναι ενδεικτικό ότι ειδικά οι χώρες της ανατολικής Ευρώπης την ταυτίζουν με τον κομμουνισμό της απόλυτης ανελευθερίας. 
Η στροφή των πολιτών στα πατριωτικά κινήματα είναι μια φυσική εξέλιξη καθώς μόνο αυτά εκφράζουν τις πολιτικές που επιθυμεί η πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών ενώ η Ε.Ε. έτσι θα επιστρέψει στην δημοκρατική νομιμότητα.

 

• ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ FPA…
- Εσείς κ. Κατσουράκη είστε επικεφαλής στο κόμμα της Ελληνικής Κοσμοκρατορίας σε όλους τους τομείς - Κίνημα ελευθερίας, ευημερίας και ανάπτυξης. Έχετε πάρει μέρος ξανά σε εκλογές ή είναι η πρώτη φορά; Πείτε μας δύο λόγια για το κόμμα σας;


• ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε. ΚΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ…
- Η Ελληνική Κοσμοκρατορία ιδρύθηκε την 25η Μαρτίου του 2014, ημέρα της εθνεγερσίας, οπότε δεν προλάβαμε να λάβουμε μέρος στις προηγούμενες εκλογές. Ναι αυτή είναι η πρώτη μας φορά. 
Το κίνημα μας ξεκίνησε από το διαδίκτυο και διογκώθηκε από την αγάπη του κόσμου όσο αφορά τις ιδέες και θέσεις μας οι οποίες έχουν πολύ υψηλά στάνταρ και όραμα για τον ελληνισμό του 21ου αιώνα σε όλους τους τομείς. 
Επίσης έχουμε σημαία μας την ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού όπου είμαστε και οι μοναδικοί κληρονόμοι σήμερα σαν λαός ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουμε και ένα δίκαιο και πιο αμεσοδημοκρατικό πολίτευμα. 
Όπως συνηθίζουμε να λέμε πολλές φορές εμείς συνοπτικά, θέλουμε να γίνει η χώρα μας κάτι μεταξύ Αυστρίας-Ελβετίας και Ντουμπάι.

 

• ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ FPA…
- Κατεβαίνετε λοιπόν πρώτη φορά σε ένα συνασπισμό πατριωτικών κομμάτων με την ονομασία Πατριε - Λαός, πως πήρατε την απόφαση για αυτήν την συμμαχία;


• ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε. ΚΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ…
- Εμείς πάντα πιστεύαμε στην ένωση των πατριωτικών δυνάμεων και την εξέλιξη τους σε μια μεγάλη πατριωτική παράταξη όπου θα έχει μεγάλες πιθανότητες να διεκδικήσει την εξουσία. 
Η αγάπη μας για τον Ελληνισμό είναι τόσο μεγάλη όπου σε καμιά περίπτωση δεν θα θέλαμε απλά να είμαστε μια φωνή διαμαρτυρίας χωρίς να μπορούμε να εφαρμόσουμε ποτέ τα αναπτυξιακά μας σχέδια για την ανάταση της οικονομίας και της πατρίδας μας. 
Η πρώτη μας επαφή έγινε πριν μερικούς μήνες με τον κ.Συναδινό σε εξαιρετικά καλό κλίμα, μετά προστέθηκαν και άλλα κόμματα και την συνέχεια την ξέρετε.

 

• ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ FPA…
- Ο κ.Σαλβίνη είπε ότι αυτές οι εκλογές είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας. Εσείς τι πιστεύετε; Το συμμερίζεστε;


• ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε. ΚΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ…
- Ναι συμφωνούμε απόλυτα με τον κ.Σαλβίνη. 
Αν δεν αποκτήσουν την πλειοψηφία οι πατριωτικές δυνάμεις στην Ε.Ε. σε αυτές τις εκλογές θα συνεχίσουν να κυβερνούν οι τράπεζες και τα μνημόνια ενώ θα πρόκειται και για το τέλος του Ευρωπαϊκού πολιτισμού όπως τον ξέραμε και πολιτικά και πολιτισμικά αλλά και εθνοφυλετικά. 
Τα εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο και με διαδικασίες εξπρές θα αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου με ότι αυτό συνεπάγεται. Θα ζήσουμε μια αντικατάσταση πληθυσμού πρωτόγνωρη για τα ιστορικά δεδομένα η οποία θα επιβληθεί από την ίδια την διεθνιστική ηγεσία της Ε.Ε. Δεν νομίζω να είναι καλό αυτό για εμάς και τα παιδιά μας ούτε να το θέλουμε.

 

• ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ FPA…
- Εσείς κ. Κατσουράκη είστε ένας νέος πολιτικός με όραμα αν εκλεγείτε βουλευτής εκτός από την κλασσική πατριωτική ατζέντα όλων των ευρωπαϊκών κομμάτων τι άλλο θα προσπαθήσετε να πετύχετε στην Ε.Ε και ποιες συμμαχίες θα κάνετε με τα άλλα ευρωπαικά κόμματα; 


• ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε. ΚΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ…
- Είναι τόσα πολλά που έχω στο μυαλό μου να κάνω. Θα ξεκινούσα πάντως άμεσα τιτάνιο αγώνα για την ακύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και μετά την ανακήρυξη των Αρχαίων Ελληνικών ως επίσημη γλώσσα της Ε.Ε. με ότι αυτό συνεπάγεται για την χώρα μας και τον Ελληνισμό μακροπρόθεσμα. Φυσικά στην χώρα μας είναι εδώ και χρόνια πάγια η θέση μας να γίνουν τα Αρχαία Ελληνικά επίσημη γλώσσα μας σε βάθος χρόνου δύο - τριών γενιών. Συμμαχίες θα κάνουμε με όλα τα μεγάλα γνωστά ευρωπαικά κόμματα του ευρωσκεπτικισμού καθώς και με όσα θα υποστηρίξουν τα Ελληνικά εθνικά συμφέροντα όχι απλά με λόγια αλλά και με πράξεις. 

 

• ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ FPA…
- Τέλος κατεβαίνετε στην μάχη του δήμου Αθηναίων ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Αθήνα το σπίτι μας" του Βασίλη Καπερνάρου. Πείτε μας λίγα λόγια για αυτήν την επιλογή και το όραμα σας για την Αθήνα. 

 

• ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε. ΚΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ…
- Η επιλογή μου έγινε μετά από μια προσωπική επαφή με τον Βασίλη Καπερνάρο όπου διαπίστωσα ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο πολύ καλύτερο σε σχέση με την καλή ήδη εικόνα που είχα πριν τον γνωρίσω από κοντά...Αυτό είναι κάτι σπάνιο για πολιτικούς δηλαδή να σχηματίζεις καλύτερη εικόνα μετά την προσωπική επαφή σε σχέση με πριν...Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο...Αυτό με έκανε να συμφωνήσω να συνεργαστούμε στην μάχη της Αθήνας και φυσικά οι κοινές μας θέσεις όσο αφορά την πόλη...
 
Το όραμα μου για την πρωτεύουσα του Ελληνισμού το έχουμε πει πολλές φορές μέσα από τις πολιτικές μας σελίδες...Η Αθήνα (κέντρο) πρέπει να γίνει ένα μεγάλο "θεματικό πάρκο" με θέμα το κάλλος και το μεγαλείο του Ελληνισμού και ένα νέο αρχιτεκτονικό σχέδιο με πολύ υψηλά στάνταρ το οποίο θα εφαρμοστεί σε βάθος 10ετίας και θα επαναφέρει τον κλασσικισμό ή νεοκλασσικισμό μέσα από αναπλάσεις όψεων, κούρεμα κτηρίων, γκρέμισμα των πολυκατοικιών και κτίσιμο από την αρχή όλων κτηρίων στολίδια που είχε η πρωτεύουσα κάποτε και τα γκρέμισαν, μεγαλειώδεις αρχιτεκτονικά ιστορικά μνημεία, άφθονο αστικό πράσινο, άψογη σήμανση κλπ. Με λίγα λόγια θέλουμε μια Αθήνα, την πιο ωραία και οργανωμένη πρωτεύουσα του κόσμου με υψηλή ποιότητα ζωής για τους κατοίκους, που θα μπορεί να συγκριθεί άμεσα με την Ρώμη, το Παρίσι, την Βιέννη και οποιαδήποτε άλλη ωραία πρωτεύουσα του κόσμου ενώ θα προσελκύει πολλές δεκάδες εκατ. επισκεπτών από όλο τον κόσμο με ότι αυτό συνεπάγεται για το ΑΕΠ της χώρας μας, τις θέσεις εργασίας και τον πολιτισμό μας γενικότερα...Η Αθήνα στην αρχαιότητα ήταν η πιο όμορφη πόλη του κόσμου...Αυτό αποτελεί και για εμένα το όραμα μου για την Αθήνα. 

 

• ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ FPA… Σας ευχαριστούμε κ. Κατσουράκη και σας ευχόμαστε καλή επίτυχία στις εκλογικές σας αναμετρήσεις.