ellkosmpanepistimio

 

Σε μια Ελληνική Κοσμοκρατορία τα πανεπιστημιακά ιδρύματα θα αποκτήσουν νέα δομή και από φυτώρια πολιτικών στελεχών για τα αριστερά και δεξιά κόμματα όπου κατέστρεψαν την χώρα μας, θα γίνουν φυτώρια των εκλεκτών του Ελληνικού έθνους. Τα πανεπιστήμια θα στελεχώνονται από τους καλύτερους καθηγητές και θα εξοπλιστούν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσο αφορά την εκπαίδευση και την έρευνα - τεχνογνωσία. Οι πολιτικές παρατάξεις θα διαλυθούν από τα πανεπιστήμια και κάθε οργανωμένη πολιτική δραστηριότητα θα απαγορευθεί ΕΝΤΟΣ του πανεπιστημιακού ιδρύματος. Τα πανεπιστήμια θα φυλάσσονται (κανονικά με μισθό) από τους ίδιους τους φοιτητές και κάθε ανεπιθύμητος φασαρίας ή πολιτικός εγκάθετος θα αποβάλλεται διά παντός 

Στην παρακάτω φώτο βλέπουμε πως περίπου θα είναι όλες οι νέες Ελληνικές πανεπιστημιούπολεις όπου θα ιδρυθούν σε όλες τις περιφέρειες της χώρας (περίπου μία πανεπιστημιούπολη σε κάθε περιφέρεια). Θα έχουν μέγεθος από 5.000 έως 10.000 φοιτητές η κάθε μία. Όλοι οι φοιτητές θα διαμένουν σε μεγάλες μεζονέτες των δύο ορόφων χωρισμένες σε μικρά διαμερίσματα ενώ εξωτερικά τα δέντρα και το πράσινο θα κυριαρχούν. Όλα τα κτίρια θα είναι κτισμένα συμφωνα με την Ελληνική κλασική αρχιτεκτονική. Σε κάθε σχολή θα είναι υποχρεωτικό το μάθημα των αρχαίων Ελληνικών και της φιλοσοφίας (στόχος μας σε μερικές δεκαετίες θα είναι εξάλλου η αρχαία Ελληνική απόδοση να είναι η επίσημη γλώσσα μας).

 

ellkosmpanepistimioupoli2

 

Η οικονομική συντήρηση της πανεπιστημιούπολης θα γίνεται:

Από τις ετήσιες συνδρομές των φοιτητών οι οποίες θα εξαρτώνται από την φορολογική δήλωση των κηδεμόνων τους (τα χαμηλά εισοδήματα δεν θα πληρώνουν συνδρομές) καθώς και από τους χιλιάδες ξένους φοιτητές όπου θα ήθελαν να σπουδάσουν στην χώρα μας (πληρώνοντας κανονικά την συνδρομή τους). Το κάθε πανεπιστήμιο θα έχει εμπορικό όνομα (trade mark) και θα εμπορεύεται τα πάντα γύρω από το όνομα του (αναμνηστικά, μπλουζάκια, καπελάκια κλπ.). Όλες οι επιχειρήσεις όπου θα λειτουργούν μέσα στην πανεπιστημιούπολη θα προσφέρουν έσοδα στο πανεπιστήμιο (σούπερ μάρκετ, καφετέριες, μπαράκια, εστιατόρια κλπ.) έστω και αν το προιόν τους θα είναι πιο φτηνό σε σχέση με αυτά εκτός της πανεπιστημιούπολης. Χορηγίες μεγάλων εταιριών για την έρευνα συγκεκριμένων τεχνολογιών ή μελέτες για κάποιο έργο (δηλαδή η παραγωγή τεχνολογίας και μελετών θα συνδυαστεί άμεσα με τα έσοδα του πανεπιστημίου). 

Η πανεπιστημιούπολη θα προσφέρει όλες τις θέσεις εργασίας όπου θα δημιουργηθούν από όλες τις εσωτερικές της δραστηριότητες στους φοιτητές της με τα χαμηλότερα εισοδήματα. (Εάν υπάρχει μεγάλη ζήτηση εργασίας θα γίνεται κλήρωση. Κάθε θέση θα έχει ένα έτος διάρκεια και κάθε χρόνο θα επαναλαμβάνεται η διαδικασία).

Η επιλογή των καθηγητών θα γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης αλλά και με κλήρωση. Οι θέσεις δεν θα είναι μόνιμες και κάθε χρόνο θα γίνεται αξιολόγηση των γνώσεων και του προσφερόμενου έργου που προσφέρουν πάντα με συγκεκριμένα κριτήρια αξιολόγησης. Η οικογενειοκρατία και ο κομματικός διορισμός θα αποτελούν ανάμνηση ενός παρακμιακού παρελθόντος. Ο μισθός τους θα είναι συνάρτηση των γενικών εσόδων του πανεπιστημίου και του έργου που θα προσφέρουν.

Τα πανεπιστήμια θα αποτελούν μη κερδοσκοπικά ιδρύματα παρόλα αυτά θα είναι υποχρεωμένα να μην παράγουν ελλείμματα στο προϋπολογισμό τους αλλά και να επενδύουν στην εκπαίδευση τα όποια κέρδη τους. Θα ελέγχονται κάθε χρόνο αυστηρά για τις οικονομικές τους δραστηριότητες. Δεν θα επιτραπεί το παραμικρό φαινόμενο διαφθοράς.

Στόχος μας θα είναι να καλύψουμε όλη την εσωτερική ζήτηση Ελλήνων φοιτητών που θέλουν να σπουδάσουν καθώς και να σταματήσει η εξαγωγή Ελλήνων φοιτητών σε πανεπιστήμια ξένων χωρών (πάνω από 100.000 Έλληνες φοιτητές συνολικά σπουδάζουν σε ξένες χώρες και πληρώνουν χρυσές συνδρομές σε ξένα πανεπιστήμια). Επίσης να εισάγουμε εμείς φοιτητές από ξένες χώρες (ειδικά για μεταπτυχιακές σπουδές - Μάστερ κλπ.) ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα να επεκταθούμε με πανεπιστημιακά ιδρύματα σε άλλες χώρες όπως Βαλκάνια, Αμερική - Αυστραλία - Γερμανία για τους Έλληνες της διασποράς, εξάγοντας έτσι την Ελληνική παιδεία αλλά και τα Ελληνικά συμφέροντα σε όλο τον κόσμο.

Όραμα μας είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ να βρίσκεται σύντομα μέσα στα 10 καλύτερα όλου του κόσμου (σήμερα κατέχει περίπου την 500στή θέση !!!) και να κάνουμε ξανά την Ελληνική παιδεία κυρίαρχη και Κοσμοκρατορική.

 

Τομέας Παιδεία
Ελληνική Κοσμοκρατορία σε όλους τους τομείς