ellkosmautarkeia
 
Ένα μεγάλο ζήτημα για το Έθνος μας που θα αναλυθεί παρακάτω σε γενικές γραμμές είναι το οικονομικό ζήτημα στην πραγματική οικονομία (αυτή θα φέρει θέσεις εργασίας και μείωση της ανεργίας) και την εσωτερική μας αυτάρκεια - ανάπτυξη, διότι, όλες οι μεγάλες δυνάμεις και ισχυρές οικονομίες ξεκινούν πάντα από αυτό το κομβικό ζήτημα. Έχει αποδειχτεί άπειρες φορές ότι η Ελλάς είναι ένα πλούσιο κράτος, και αυτό αποτελεί στοιχείο που μπορεί να γίνει εκμεταλλεύσιμο για τη νέα μας εποχή, το μόνο που χρειάζεται είναι το ανθρώπινο δυναμικό και η πολιτική συνείδηση για να προχωρήσουμε σε μια τέτοια πολιτική.

Πρέπει να γίνουν αρκετά, εξ αρχής το υπουργείο εξωτερικών και το υπουργείο οικονομικών σε συνεργασία με το υπουργείο αμύνης θα έπρεπε να είναι σε διαρκή δραστηριότητα π.χ. για τα ζητήματα της Α.Ο.Ζ και των συμφωνιών που θα πρέπει να γίνουν για την εκμετάλλευση των πετρελαϊκών κοιτασμάτων, των κοιτασμάτων ουρανίου, του χρυσού που υπάρχει διάσπαρτος σε ολόκληρη τη Μακεδονία και των λοιπών μεταλλευμάτων που μπορούν να αποφέρουν στα Ελληνικά ταμεία εκατοντάδες δις ευρώ καθώς σύμφωνα με τις έρευνες των διαφόρων πανεπιστήμιων η Ελλάς έχει την ενέργεια για να θρέψει την Ευρωπαϊκή ήπειρο για τα επόμενα 50 χρόνια. Στην συνέχεια θα κοιτάξουμε πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο (και όχι όπως έγινε μέχρι σήμερα) την ενέργεια που μας προσφέρουν οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ήλιος, θάλασσα, αέρας) αλλά και τα σκουπίδια (στα πρότυπα της Σουηδίας, Νορβηγίας κτλ.).

Στα θέματα εσωτερικής οικονομίας και παράγωγης η Ελλάς είναι επίσης προβληματική. Είμαστε στην άθλια θέση να εισάγουμε γάλα και κρέας (όπως και εκατοντάδες άλλα προιόντα) από τρίτες χώρες ενώ έχουμε την ικανότητα να τα παράγουμε μόνοι μας – επιπλέον ο ευρωπαικός νόμος περί ποσόστωσης επί της παράγωγης αλλά και οι φορολογικές πολιτικές της μεταπο-λήστευσης μαζί με την εργασιακή κομματική εκμετάλλευση-αναστάτωση (αριστερής ιδεοληψίας) και την διαπλοκή των πολιτικών με τους επιχειρηματίες, απωθούν την βιομηχανία από την Ελληνική επικράτεια και δείχνουν ξεκάθαρα ότι κάποιοι θέλουν την Ελλάδα εξαρτώμενη και ελλειμματική οικονομικά χώρα. Λύση στην εσωτερική ανάπτυξη δεν μπορεί παρά να είναι η άμεση και ριζοσπαστική παρέμβαση του κράτους σε όλα αυτά τα κομβικά ζητήματα με πρώτο τον ρόλο των οικονομικών παραγόντων - επιχειρηματιών όπου πρέπει να περιοριστεί μόνο στο διαχειριστικό κομμάτι της οικονομίας όσο αφορά τον κοινωνικό τους ρόλο, δεν μπορεί δηλαδή με δυο λόγια το ΚΕΦΑΛΑΙΟ να κάνει και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. 

Επίσης, για να λειτουργήσει η εσωτερική οικονομία θα πρέπει να μπει μια τάξη επιτέλους στο φορολογικό μας σύστημα με βάση τα επόμενα 20 εώς 50 χρόνια και όχι ανάλογα με το πως βολεύει τον κάθε πολιτικάντη ολιγαρχικό πρωθυπουργό και υπουργό οικονομικών της μεταπο-λήστευσης. Η μείωση της φορολογίας υπέρ της ανάπτυξης και της δημιουργίας θέσεων εργασίας θα πρέπει να γίνει κανόνας όπως και η μείωση παράλογων φορολογικών χρεώσεων χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων αλλά και Ελληνικών επιχειρήσεων (όπου μαθηματικά τις οδηγούν σε κλείσιμο ή μετανάστευση άρα και αύξηση της ανεργίας). Όσον αφορά το εξωτερικό χρέος, ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ όλο αυτό το ΠΑΡΑΝΟΜΟ - ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ χρέος που δημιουργήθηκε από τον ασύστολο δανεισμό των πολιτικάντηδων της ολιγαρχίας, σε συνεργασία με την παρασιτική πλουτοκρατία, δια δικό τους όφελος και θα ΠΡΑΞΟΥΜΕ τον απαραίτητο ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ με ΔΙΑΓΡΑΦΗ του χρέους όπου διαπιστωθεί ότι έγινε ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ. Εδώ να σημειώσουμε ότι σε μια δημοκρατία αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει θεσμικά από την Ελληνική δικαιοσύνη εδώ και πολλα χρόνια. Δυστυχώς όμως στην χώρα μας επικρατεί ολιγαρχία 

 
Εν τέλη σε σχέση με τον αναπτυξιακό σχεδιασμό θα πρέπει να εστιάσουμε στις νέες τεχνολογίες - τεχνογνωσία και την βιομηχανική παραγωγή. Η Ελλάς πρέπει να αποκτήσει βιομηχανική παραγωγή και να είναι σε θέση με την αξιοποίηση των επιστημόνων της μέσα από τα πανεπιστήμια και τους ειδικούς από τα τεχνικά λύκεια να κατασκευάζει δικά της προιόντα και να εφευρίσκει δίκες της τεχνολογίες. Χωρίς βιομηχανική ανάπτυξη δεν θα γίνουμε ποτέ ανεξάρτητη χώρα. Επίσης η χώρα μας με σοβαρά εθνικά προβλήματα από γειτονικές χώρες, βασικό είναι να έχει την δυνατότητα να κατασκευάζει αμυντικά οπλικά συστήματα καθώς και να αναβαθμίζει τα υπάρχοντα – χώρες όπως η Τουρκιά και το Ισραήλ το κάνουν ήδη με εντυπωσιακά αποτελέσματα στην οικονομία τους, καθώς έτσι τα χρήματα που θα ξοδεύονται θα επιστρέφουν στην οικονομία μας και θα προσφέρουν και νέες θέσεις εργασίας.

Από εκεί και πέρα το πρώτο και σπουδαιότερο κομμάτι που θα φροντίσουμε και θα κάνουμε σε ένα Ελληνικό κράτος με στόχο την αυτάρκεια θα είναι να ενισχύσουμε την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή για να εξασφαλίσουμε ακριβώς αυτήν την αυτάρκεια σε βασικά είδη διατροφής (όπως το γάλα, το τυρί, το κρέας κ.α.). Η πολιτική μας στοχεύει στο κράτος της ισχυρής πραγματικής οικονομίας, στην οργανική κοινωνία όπου με την αρμονική συνεργασία όλων των τάξεων θα οικοδομηθεί το μοντέλο οικονομίας όπου θα φέρει την ανάπτυξη που όλοι θέλουμε και την εξαφάνιση της ανεργίας.
 
 
Ελληνική Κοσμοκρατορία σε όλους τους τομείς