Galliadakri

 

Η Γαλλία ανακοίνωσε ότι κλείνει άμεσα τα Σύνορά της και οι Συνοριοφύλακες έλαβαν εντολή ούτε λίγο ούτε πολύ να πυροβολούν ότι απλά κινείται...Μετά αυτή την εξαγγελία του Φρανσουά Ολάντ για το άμεσο κλείσιμο των συνόρων της Γαλλίας, πολλές ευρωπαϊκές χώρες έκαναν το ίδιο ή κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση...Το Βέλγιο ασπάστηκε πρώτα από όλους την άποψη του Γάλλου προέδρου, κλείνοντας και αυτό σχεδόν ταυτόχρονα τα σύνορα του.

Η Γαλλία πλέον σήμερα τελεί υπό στρατιωτικό νόμο...Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι σταματούν οι πτήσεις προς τα δύο μεγάλα αεροδρόμια της Γαλλίας...Η Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ότι όποιος πλησιάσει την υπόγεια διάβαση της Μάγχης θα κινδυνεύει να πυροβοληθεί επιτόπου...! Η Ισπανία επίσης ανακοίνωσε το κλείσιμο των Χερσαίων Συνόρων της και δεν αναφερόμαστε φυσικά στις Χώρες του Βορρά αλλά και της Ν. Ανατολικής Ευρώπης - Βαλκανικής όπου έχουν κατεβάσει τα ρολά στα Σύνορα άτυπα εδώ και εβδομάδες...!

Η Γαλλία όχι απλά κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αλλά έβγαλε και τις Ειδικές Δυνάμεις του Γαλλικού Στρατού στο Παρίσι στους δρόμους στα αεροδρόμια και στους σταθμούς λεωφορείων και όποιος δεν σταματά στον έλεγχο θα πυροβολείται...Σύμφωνα με πληροφορίες αυτές είναι οι εντολές που έχουν λάβει οι Κομάντος της Γαλλίας...! Στην Γερμανία θα εξεταστεί σοβαρά αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά ήδη έχουν σταματήσει την ελεύθερη διέλευση, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για παρόμοια στάση στην Ολλανδία.

Η Πολωνία από την άλλη και η νέα πατριωτική κυβέρνηση έκλεισε άμεσα τα σύνορα της και ο μελλοντικός υπουργός ευρωπαϊκών υποθέσεων της Πολωνίας Κόνραντ Σιμάνσκι δήλωσε: 

"Η Πολωνία δεν μπορεί να αποδεχθεί λαθρομετανάστες και πρόσφυγες παρά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά από όσα συνέβησαν στο Παρίσι" 

Ο Σιμάνσκι είπε ότι η επόμενη κυβέρνηση δεν συμφωνεί με τη δέσμευση που ανέλαβε η Πολωνία να δεχθεί το μερίδιό της στην επανατοποθέτηση μεταναστών και τώρα «στη σκιά των τραγικών ενεργειών στο Παρίσι δεν βλέπουμε τις πολιτικές πιθανότητες εφαρμογής (σ.σ. αυτού του σχεδίου)». Ο Σιμάνσκι θα αναλάβει τα καθήκοντά του τη Δευτέρα ως μέλος της κυβέρνησης που σχηματίστηκε μετά τη νίκη του πατριωτικού συντηρητικού και του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος «Νόμος και Δικαιοσύνη». 

Εν ολίγοις οι Πολωνοί θα πράξουν το αυτονόητο, θα προστατέψουν τον εαυτό τους, αντίθετα με ότι κάναμε τόσα χρόνια εδώ στην Ελλάδα με τις ανόητες και Ελληνοφοβικές αριστεροδεξιές κυβερνήσεις. Πρώτα "ασφαλίζει" κάποιος το σπίτι του και μετά όλα τ' άλλα. Η Ελλάδα παραμένει η Μόνη Χώρα της Ευρώπης που μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει λάβει κανένα απολύτως μέτρο...! Η Χώρα του "μπάτε σκύλοι και αλέστε και αλεστικά μη δίνεται...απλά κάντε ότι σας γουστάρει". Η ασφάλεια των πολιτών είναι δευτερεύων ζήτημα για τις Ελληνοφοβικές - εθνοκτόνες κυβερνήσεις οι οποίες παραμένουν αγκιστρωμένες σε ιδεοληψίες ενός αιώνα τουλάχιστον πριν...τσιράκια της διεθνιστικής κλίκας όπου δεν θέλει τους λαούς να ζουν ειρηνικά...σε μια πολιτική ατζέντα βίαιης πολυπολιτισμικής, θρησκευτικής και φυλετικής αλλοίωσης και σε παράλογους νεοτερισμούς της νέας τάξης και της παγκοσμιοποίησης καταστροφικούς για την χώρα όπου κυβερνούν.

Ο μέσος Έλληνας πρέπει άμεσα να εγκαταλείψει όλα τα εθνοκτόνα ολιγαρχικά κόμματα...Να απαιτήσει μερίδιο στον έλεγχο και στην άσκηση της εξουσίας με ένα δίκαιο και αξιοκρατικό αμεσοδημοκρατικό πολίτευμα για να επικρατήσει επιτέλους ο ορθολογισμός της πραγματικής πλειοψηφίας στην πολιτική ζωή με βάση μόνο τα συμφέροντα των ιδίων των Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα και όχι τα συμφέροντα μια μικρής διεθνιστικής κλίκας - ελίτ...!

Κρίμα για τον αδικοχαμένο κόσμο στο Παρίσι αλλά αλήθεια τώρα που η Ευρώπη κλείνει τα σύνορα της...Η Ελλάδα τι θα κάνει με τις εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες; Ακούει η κυβέρνηση όλων των καθυστερημένων διεθνιστών και λαθρολάγνων ή θα πρέπει να θρηνήσουμε και άλλα αθώα θύματα για να πάρει σοβαρά μέτρα;