mnoimonio

 

Τα καλώς γνωστά και τα θέματα της απλής λογικής δεν επιδέχονται ανάλυση, αλλιώς κινδυνεύεις να πνιγείς σε μια κουταλιά νερό.

Σου έχουν κλείσει τις τράπεζες (απόφαση Ε.Ε. των τοκογλύφων) που έχεις ανακεφαλαιοποιήσει με το αίμα σου, δηλαδή με άγρια φορολογία 233 δις και τις πλήρωσες και καταστράφηκε γενικότερα και η οικονομία της χώρας μας απ’ αυτό και αποτέλεσμα...Στις κλείνουν κι από πάνω...!! Δεν μπορείς να πληρώσεις τον λογαριασμό της ΔΕΗ και λες, ναι, να αυξηθεί κι άλλο με 23% . Έχουν κλείσει και κλείνουν επιχειρήσεις από την άγρια φορολογία κι εσύ συζητάς αύξηση του Φ.Π.Α. και περισσότερη αύξηση της φορολογίας...! Σου ζητάνε να συναινέσεις στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας δηλαδή της περιουσίας ΣΟΥ, και λες ναι, ναι, διότι αλλιώς θα καταστραφούμε...!! Δεν σου φτάνει η σύνταξη ή ο μισθός σου για να ζήσεις κι εσύ λες, ναι, μειώστε τα...!! Αλλιώς θα καταστραφούμε..Θα, θα, θα…!

Μου δείχνεις αναλύσεις επί αναλύσεων για την καταστροφή που θα...έρθει την στιγμή που δεν...βλέπεις την καταστροφή που είναι ήδη εδώ...! Σ’ έχουν ρίξει σε κινούμενη άμμο κι εσύ λες, "όχι μήν με βγάλετε, που θα με πάτε, θα καταστραφώ".

Βλέπεις συγγραφείς και πνευματικούς δασκάλους και καλούς, διαδικτυακούς και μη, συγγραφείς, να έχουν πάθει σύγχυση ακριβώς διότι έχουν πέσει στην παγίδα των αναλύσεων. Έχουν στείλει το μυαλό τους στο παρελθόν και στο μέλλον, το παρόν τους διαφεύγει τελείως. Φόβος φόβος και πάσης Ελλάδος, θα γίνει τούτο, θα γίνει το άλλο…Θα χρεοκοπήσει ο χρεοκοπημένος και θα καταστραφεί ο κατεστραμμένος.

Οι πατεράδες μας κι οι παππούδες κι οι γιαγιάδες μας είπαν ΟΧΙ και πήγαν και σκοτώθηκαν, κι εμείς τρέμουμε την κάλπη...!

Πολλοί έχετε βολευτεί στο γνωστό τσιτάτο «απέχω» για το οποίο ισχύει επίσης το παραπάνω ρητό. Θέλεις την καταστροφή σου; Aπάντηση: Απέχω...! Δύο όπλα σου έχει δώσει το σύστημα, το χρήμα σου και την ψήφο σου. Τον ένα στο παίρνουν ήδη, με την βλακώδη συναίνεσή σου, και το άλλο το απεμπολείς μόνος σου. Κι αν είσαι βολεμένος/η στον έναν ή τον άλλον βαθμό, ή ακολουθείς τις εντολές της στοάς σου θέλοντας και μη, πάει καλά, σε καταλαβαίνω. Αν είσαι όμως απ’αυτους που την βγάζουν - δεν τη βγάζουν με κάνα 500ρικο έσοδο ή σύνταξη, τότε φίλε/η μου είσαι άξιος της τύχης σου.

 

Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου