politikantidesdimosiogrsfoilamogia

 

Στα μαύρα και καταστροφικά για την πατρίδα μας Σιμητοσαμαροβενιζελικά χρόνια, 2003 – 2015, όπου Δήμαρχοι πολιτικά μπάζα όπως ο Καμίνης και ο Μπουτάρης ή υπουργοί πολιτικά φρόκαλα όπως Δένδιας, Γεωργιάδης, Κικίλιας, Μητσοτάκης και πάρα πολλοί άλλοι, δεν κατάλαβαν ότι οι διοικητές στα κρατικά πόστα αιχμής δεν καταλαμβάνουν τις θέσεις τους με κρίσεις αλλά με πληρωμές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, ούτε τα μωρά πολιτικά μουρόφιλα είδαν την μετατροπή του κράτους σε συνομοσποδία εγκλήματος, άφησαν πίσω τους σκόνες, στάχτες, θρύψαλα, μπόχα και χρέη.

Τα πολιτικά κατάλοιπα και τα πνευματικά κατακάθια που δήθεν κυβέρνησαν τον τόπο, εκχωρώντας όλη την εξουσία στην Γενική Συνομοσπονδία Εγκληματικών Οργανώσεων, παρέδωσαν στην σημερινή κυβέρνηση μια χώρα κρανίου τόπο, με κόμματα αχυροσύναξης και σκουπιδομαζέματα, με πολιτική δράση το κοπροκύλισμα και το βουρκοστάλαγμα, σε ένα λαό ερεβοτάξιδο και με μια κρατική μηχανή μποχαγενίκευσης. Και έφτιαξαν οι πολυετείς λαθροχέρηδες και ΠΟΤΑΜΙ κυβερνητικού διεξόδου για να συνεχίσουν την δράση τους. 

Σήμερα η δημόσια διοίκηση είναι σχεδόν αποκλειστικά ένα τεράστιο πεδίο ανομίας, όπου επικυρίαρχοι «δημόσιοι λειτουργοί» λαμόγια, επιδίδονται κατ’ αποκλειστικότητα σε ποινικές πράξεις ποικίλλουσας βαρύτητας και το ονομαζόμενο κράτος δικαίου έγινε «πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ειρημένοι" Φαντάζεται δύσκολη μια ανατροπή με όρους δημοκρατίας, αλλά οφείλουμε να προσπαθήσουμε. Το ΟΧΙ είναι η έσχατη λύση ήπιων και δημοκρατικών προσαρμογών σε ένα καλύτερο αύριο.

 

Γεώργιος Χατζηαντωνίου